[ŽT] Pirmas toks bandymas. Įdomi okupantų technikos kapinių detalė (Foto)  ()

Tai, kad rusai Ukrainoje praranda labai daug šarvuotos technikos, nėra naujiena. Bet ta technika yra šiek tiek neįprasta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos jūrų pėstininkų oro žvalgybos karys, „Twitter“ rašantis slapyvardžiu „Kriegsforscher“, parodė naujas sunaikintų Rusijos šarvuočių nuotraukas. Ten – net keli neatnaujinti, pasenę T-62 be dinaminės apsaugos. Rusai ir anksčiau tempė techniką iš saugojimo aikštelių, ją atnaujindavo ir tada siųsdavo į karą. Dabar tas antrasis žingsnis praleidžiamas ir į frontą vyksta itin pažeidžiami neatnaujinti seni šarvuočiai.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5347

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Buvęs Izraelio karininkas Yigalas Levinas išvardino matomas keistenybes – T-62 tankai be dinaminės apsaugos, iki BTR-82 standarto nepakelti BTR-80, MT-LB naudojami kaip pėstininkų transporteriai. Viskas sena, neatnaujinta ir tinkamai neparuošta. MT-LB yra universali platforma, bet ploni šarvai verčia šią mašiną netinkama pėstininkų transportavimui į šturmą.

 

Karo ekspertas taip pat pažymėjo, kad dabar rusai prie MT-LB montuoja minas naikinačius priedus – sunkius stumiamus volus, įprastai matomus tankų priekyje. Tai yra pirmas bandymas tokiu būdu apginti MT-LB nuo prieštankinių minų ir šia mašina išvalyti kelią šarvuotos technikos judėjimui. Levinas teigia, kad akivaizdu, kad Rusija tęs puolimą bet kokia kaina, net jei turės pasikliauti persenusia technika.

(24)
(2)
(22)

Komentarai ()