„Atskleidė karinę paslaptį.“ Paaiškėjo, kiek saugumiečių saugo Putiną  ()

Putino propagandistė Skabejeva atskleidė karinę paslaptį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 12 d. Rusijos savanoriai pradėjo „pavasario išsivadavimo judėjimą“ agresorės šalies teritorijoje. Pagrindinis jų tikslas – laisva Rusija be Vladimiro Putino.

Tuo pat metu Kremliaus propagandistė Olga Skabejeva teigė, kad tariamai bunkerių diktatorius yra labiausiai saugomas asmuo pasaulyje, nes jį saugo 50 tūkstančių Federalinės saugumo tarnybos agentų. Ar gausus saugumiečių būrys galės apsaugoti Putiną? Apie tai „24 kanalui“ sakė buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas.

[EU] Žuvų masalo nuplukdymo laivų išpardavimas! Net 4 kartus pigiau, nei konkurentai. Paypal akcija. Ribotas kiekis (Video)
3821 4

Išpardavimas

Galioja iki 2024-03-25

Speciali Paypal akcija

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Buvęs KGB pareigūnas pabrėžė, kad Putino propagandistė Skabejeva atskleidė karinę paslaptį. Juk apie Federalinę saugumo tarnybą viešai prieinama tik informacija apie organizacijos struktūrą. Anksčiau sklandė kalbos, kad FSO yra 30–40 tūkst. žmonių. Tačiau Skabejevos dėka tapo žinomas tikslesnis skaičius – 50 tūkst.

„Putiną saugo visa armija“, – pažymėjo Žirnovas.

Tiesa, FSO saugo ne tik Rusijos prezidentą, bet ir Valstybės Dūmą, Federacijų tarybą, Kremlių, Maskvos patriarchą ir panašiai.

Tačiau Skabejeva pamiršo svarbiausią dalyką – pavojų diktatoriui kelia būtent šie 50 tūkstančių jį ginančių žmonių. Jie visi turi ginklus, bet kuris iš jų gali paimti ginklą ir įsodinti kulką Putinui į kaktą.

 

„FSO ir prezidento saugumo tarnyba yra tie žmonės, kurie bet kurią akimirką gali mums padėti atsikratyti Putino. Šalies likimas jų rankose. Sargybiniai uzurpatoriui sukuria auksinį narvą, bet jis negali iš jo išeiti“, – pridūrė buvęs KGB pareigūnas.

Viena vertus, FSO direktorius Dmitrijus Kočnevas ir jo pavaduotojas Aleksejus Rubežnyj, kuris taip pat yra Rusijos prezidento saugumo tarnybos vadovas, esą gina diktatorių, kita vertus, kelia didžiausią grėsmę jo gyvybei.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(7)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: