„Tai yra mūsų visapusiška misija.“ Rusijos sukilėliai ketina vykti į Maskvą  ()

Sukilėlių formacijų operacijų tikslas – tolesnis Rusijos išvadavimas iš Putino režimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-14 „Tai yra mūsų visapusiška misija.“ Rusijos sukilėliai ketina vykti į Maskvą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Rusijos sieną kirtusios Rusijos sukilėlių formuotės – legionas „Rusijos laisvė“, Sibiro batalionas ir Rusijos savanorių korpusas (RSK), šia operacija siekia išprovokuoti sukilimą prieš Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Tai pareiškė vienas iš legiono „Rusijos laisvė“ savanorių Aleksejus Baranovskis interviu „Newsweek“.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Jis leidiniui sakė, kad sukilėlių formacijų kovotojai ketina galiausiai „vykti į Maskvą“.

„Tikslas yra toliau išvaduoti Rusiją nuo Putino. Galbūt dabar to padaryti nepavyks, bet tai yra mūsų visapusiška misija“, – pabrėžė jis.

Naujausios Rusijos savanorių operacijos Rusijoje vyksta Putinui ruošiantis šį savaitgalį įvyksiantiems prezidento rinkimams. Ekspertai šiuos pseudorinkimus vadina kruopščiai organizuotais spektakliais, kuriuose diktatorius tikrai laimės.

 

„Newsweek“ pabrėžia, kad balsuoti planuojama ir okupuotose Ukrainos teritorijose bei daugiausia dėmesio skiria Baranovskio žodžiams, kuris pabrėžė, kad savanorių operacija tokiu metu buvo pradėta tyčia.

„Gal ir nepavyks sustabdyti federalinių rinkimų, bet galime sutrikdyti regioninius rinkimus, todėl darome viską, ką galime, kad šis „laisvės oras“ ateitų bent kai kurias šalies dalis“, – aiškino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()