[ŽT] Situacija įsibėgėja. Macronas skelbia Ukrainos miestą, į kurį atvyks Prancūzijos kariai  (2)

Žurnalistų teigimu, Prancūzija svarsto galimybę siųsti karius į Ukrainą jau nuo 2023 metų birželio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas šiemet planuoja išsiųsti Prancūzijos kariuomenę į Odesą. Apie tai jis kalbėjo uždarame rate, komentuodamas situaciją Ukrainoje, praneša „Le Monde“, remdamasis šaltiniais Prancūzijos lyderio administracijoje.

„Bet kokiu atveju, šiais metais turėsiu nusiųsti kai kuriuos vaikinus (kalbame apie prancūzų kariuomenę – red.) į Odesą“, – sakė jis vasario 21-osios naktį Eliziejaus rūmuose.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Taip teigiama praėjus penkioms dienoms po to, kai Prancūzijos prezidentas padarė viešą pareiškimą, kuriame neatmetė Vakarų karių siuntimo į Ukrainą. E. Macronas kalbėjo po tarptautinės konferencijos Paryžiuje, kurioje Europos lyderiai aptarė pagalbos Kyjivui, atremiant Rusijos agresiją, klausimus.

 

„Nieko negalima atmesti vystantis situacijai“, – užtikrintai teigė Prancūzijos lyderis, atsakydamas į atitinkamą klausimą.

Leidinio teigimu, Eliziejaus rūmai apie galimybę Ukrainoje vykdyti karinę misiją svarstė jau nuo praėjusių metų birželio, kai šis klausimas buvo iškeltas šalies Saugumo Tarybos posėdyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(13)
(59)

Komentarai (2)