[ŽT] Gerasimovas atsirado. Nufilmuotas keistai besielgiantis balsavimo vietoje (Video)  ()

Kelis mėnesius viešumoje nematytas Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas atėjo pabalsuoti Putino perrinkimuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-15 [ŽT] Gerasimovas atsirado. Nufilmuotas keistai besielgiantis balsavimo vietoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generolas Valerijus Gerasimovas viešumoje buvo nematomas nuo gruodžio. Buvo pasirodę pora trumpų vaizdo įrašų, bet jie buvo tokie, kad net nebuvo galima pasakyti, kada jie filmuoti. Daug kas spėliojo, kad Gerasimovas galėjo žūti per Ukrainos raketų ataką okupuotame Kryme. Arba galėjo būti pašalintas paties Putino.

Tačiau dabar Gerasimovas pasirodė. Kartu su gynybos ministru Sergejumi Šoigu jis atvyko atiduoti balso už Putiną. Rusų propaganda iškart išplatino vaizdo įrašą, bet jame Gerasimovas atrodo kažkoks sutrikęs.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2573 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Gerasimovas vis pasisukęs stebi, ką daro Šoigu ir kopijuoja jo kiekvieną žingsnį. Iš balsavimo kabinos Gerasimovas išlindo pirmas, bet palaukė Šoigu. Savo biuletenį Gerasimovas laikė perlenktą, bet pamatęs, kad ministro biuletenis yra ištiestas, savąjį popiergalį generalinio štabo viršininkas irgi ištiesė.

Ir taip, visa tai nieko nereiškia. Gerasimovas yra gyvas ir, atrodo, sveikas. Bet tokie klipai nekuria drąsios ir savimi pasitikinčios rusų karinės vadovybės įvaizdžio. Ir tikriausiai dar kartą pakurstys kalbas apie priklausomybes, nuo kurių Gerasimovas galimai kenčia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(19)
(-7)

Komentarai ()