[ŽT] Ukrainiečių MiG-29 „gavo“ HAMMER. Pasirodė pirmoji nuotrauka (Foto)  ()

Ant Ukrainos lėktuvo kairiojo sparno pakabos bloko buvo sumontuota didelio tikslumo aviacinė bomba. Šis ginklas buvo panaudotas pirmam smūgiui prieš priešą Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo pradžioje socialiniuose tinkluose buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Ukrainos aviacijos oro ataka prieš priešo karinius objektus Chersono srityje.

Vėliau tapo žinoma, kad Ukrainos pilotai pirmą kartą panaudojo AASM (dar žinomos kaip HAMMER) aviacines bombas, kurios buvo integruotos į naikintuvus MiG-29. Apie tai pranešė „Tysk“.

Ukrainos oro pajėgų vadas Mykola Oleščukas taip pat pranešė apie pirmą kartą Ukrainoje panaudotas prancūziškas didelio tikslumo aviacijos bombas AASM. Apie tokio tipo ginklų tiekimą Ukrainos oro pajėgoms Prancūzijos gynybos ministras Sebastienas Lecornu paskelbė šių metų sausio 18 d. Buvo pranešta, kad Ukraina turėtų gauti 600 AASM 250 aviacinių bombų.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos 24W lazerinės graviravimo staklės. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E24 Pro“)
2146 1

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponai

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

 

Tada pasirodė informacija, kad bombas gaus Ukrainos oro pajėgų naikintuvai MiG-29 ir bombonešiai Su-24. Be to, Lecornu pridūrė, kad Paryžius norėjo investuoti lėšas į prancūziškų aviacinių bombų pritaikymą sovietiniams lėktuvams, kurie yra Ukrainoje, o ne tiekti „Mirage 2000D“ lėktuvus.

Dabar internete pasirodė bene pirmasis ukrainietiško MiG-29 vaizdas su didelio tikslumo AASM 250, sumontuota ant vieno iš pilonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(2)
(137)

Komentarai ()