[ŽT] „Pasiekė 12.“ Ukraina smogia. Tai labai rimta. ISW skelbia, kas vyksta  ()

Karo studijų institutas praneša apie rimtas problemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo studijų instituto (ISW) analitikai savo suvestinėje atkreipė dėmesį į naujus pranešimus, kad Ukrainos kariuomenė naktį iš kovo 16 į 17 d. dronais sėkmingai atakavo Rusijos naftos perdirbimo gamyklą Krasnodaro krašte.

Smūgis buvo nukreiptas į Rusijos Krasnodaro krašto Slaviansko naftos perdirbimo gamyklos distiliavimo ir rektifikavimo kolonoms, kuris sukėlė didelį gaisrą.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos 24W lazerinės graviravimo staklės. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E24 Pro“)
2165 1

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponai

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Ukraina smogia. Vienas iš Rusijos karo korespondentas pareiškė, kad 2 iš 17 į naftos perdirbimo gamyklą nukreiptų bepiločių orlaivių pataikė į šį objektą. Interneto leidinys „Suspilne“, remdamasis savo šaltiniais, pranešė, kad Ukrainos kariuomenės dronai jau sėkmingai atakavo 12 naftos perdirbimo gamyklų Rusijoje.  Kitas Rusijos karo korespondentas sakė, kad Ukraina per pastarąją savaitę jau devintą kartą smogia Rusijos naftos perdirbimo gamykloms.

 

Dar vienas Rusijos karo korespondentas pripažino, kad Ukrainos smūgiai naftos perdirbimo gamykloms yra rimtesni nei smūgiai degalų sandėliams, nes tarptautinės sankcijos trukdo Rusijai remontuoti technologiškai sudėtingas naftos perdirbimo gamyklas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(1)
(78)

Komentarai ()