[ŽT] „Jau netrukus.“ Danija skelbia, kada Ukraina gaus pirmuosius F-16  ()

Danijos užsienio reikalų ministras Larsas Rasmussenas didžiuojasi, kad Ukraina iš jo šalies gaus pirmuosius šešis F-16. Anot jo, visos problemos išspręstos, netrukus lėktuvai pradės medžioti rusiškas raketas ir dronus-kamikadzes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina išsprendė problemas, susijusias su pilotų anglų kalbos žinių lygiu ir infrastruktūros neparengimu. Pasiruošimas vyksta pagal grafiką, todėl po kelių mėnesių Ukrainos pajėgos turės vakarietiškus naikintuvus F-16. Danijos užsienio reikalų ministas Larsas Rasmussenas pasakojo apie Ukrainos oro gynybos pajėgoms padėsiančios įrangos tiekimą.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4575

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rasmussenas žurnalistams sakė, kad didžiuojasi savo šalies, kuri pirmoji pateiks F-16 orlaivius, veiksmais. Anot jo, buvo tam tikrų iššūkių — pavyzdžiui, užsienio kalbos mokėjimas. Tačiau šie iššūkiai buvo įveikti, o pasiruošimas vyksta pagal grafiką. Pirmieji naikintuvai į Ukrainą atskris netrukus — po 2-3 mėnesių.

 

Politikas taip pat tiksliai paaiškino, kaip bus naudojami pirmieji F-16 lėktuvai: jie dirbs oro gynybos pajėgose.

„Mes tikrai planuojame, kad šią vasarą galėsime pristatyti pirmuosius šešis F-16, mes laikomės grafiko“, — sakė Rasmussenas.

Kurį vasaros ar pavasario mėnesį atskris naikintuvai, Danijos užsienio reikalų ministras nepaaiškino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(4)
(62)

Komentarai ()