Išmeta 13 vnt. MiG-29 ir 18 vnt. Su-30. Galingas smūgis Rusijai. Kas įvyko (Video)  ()

Karas Ukrainoje Rusiją, kurios ekonomiką kamuoja įvairios sankcijos, pavertė nepatikima ginklų tiekimo partnere. Kai kurios šalys, kurios iki šiol domėjosi rusiškų ginklų įsigijimu, jų atsisako arba svarsto alternatyvas. Viena iš šios padėties naudos gavėjų yra Pietų Korėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingas smūgis Rusijai. Malaizija nusprendė atšaukti iš tarnybos rusiškus lėktuvus – 13 vnt. MiG-29, esančių vadinamajame „aktyviajame rezerve“, ir 18 vnt. Su-30. Nors prieš kelerius metus malaiziečiai į rusiškus naikintuvus integravo vakarietiškus ginklus, galiausiai nusprendė šių naikintuvų atsisakyti.

Taip yra dėl problemų, susijusių su rusiškų Su-30 techninės priežiūros ir remonto darbais. Rusija negali suteikti Malaizijai norimo lygio lėktuvų aptarnavimo, todėl šalis ieško alternatyvų.

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1848

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

O Malaizijos alternatyva puiki. Tai 18 vnt. FA-50 lėktuvų iš Pietų Korėjos.

Pietų Korėjos FA-50

FA-50 yra mokomasis ir kovinis lėktuvas, pagrįstas mokomuoju lėktuvu T-50. Nors juo gali skristi vienas žmogus, didelė kabina užima vertingą vietą, kurią būtų galima panaudoti, pavyzdžiui, didesniam degalų bakui ar avionikos įrangai.

 

Todėl Pietų Korėja, lygiagrečiai kurdama FA-50, nori tęsti darbą su savo kovine naikintuvo versija F-50. Potencialūs šio naikintuvo naudotojai – dabartiniai FA-50 vartotojai, įskaitant Malaiziją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(4)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: