Ukrainoje 20 000 NATO karių. „Raudonoji linija“ Rusijai. Kas vyksta (Žemėlapis, Video)  ()

Prancūzijos gynybos ministerijos atstovo teigimu, Prancūzijos karių dislokavimas palei Dnieprą parodytų Rusijai „raudoną liniją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei prancūzų kariai bus perkelti į Ukrainą, jie gali būti išdėstyti prie sienos su Baltarusija ir palei Dniepro pakrantę dešiniajame krante. Tokią nuomonę LCI televizijos eteryje išsakė prancūzas pulkininkas leitenantas, Prancūzijos gynybos ministerijos darbuotojas Vincentas Arbaretier.

Pulkininkas leitenantas pakomentavo galimą įvykių raidą ir prancūzų kariuomenės perkėlimą į Ukrainos teritoriją. Pasak Prancūzijos gynybos ministerijos atstovo, 20 000 karių iš Prancūzijos gali būti perkelti į Ukrainą, kurie būtų suformuoti į mobilias brigadas. Be to, jie gali būti išdėstyti palei Dniepro upę ir palei sieną su Baltarusija.

Prancūzų karių dislokavimas palei Dnieprą parodytų Rusijai „raudoną liniją“ dėl perėjimo į dešiniojo Ukrainos kranto teritoriją.

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1851

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Ekspertas teigė, kad prancūzų karių dislokavimas palei Dnieprą nubrėš Rusijai „raudonąją liniją“, o karių dislokavimas prie sienos su Baltarusija užtikrins Kyjivo saugumą.

 

Vincentas Arbaretier taip pat pridūrė, kad kalba eina ne apie ištisinę gynybos liniją, o apie padalinių, kurie galės greitai reaguoti į pasikeitusią situaciją, dislokavimą.

Savo ruožtu vyriausiasis Prancūzijos sausumos pajėgų vadas Pierre'as Schillas sakė, kad Paryžius ruošiasi „sunkiausiems“ mūšiams intensyvėjančių žodinių dvikovų su Maskva fone.

„Prancūzijos kariuomenė yra pasirengusi. Kad ir kokie būtų tarptautinės situacijos pokyčiai, prancūzai gali būti įsitikinę: jų kariai atsakys.“

Anot jo, Prancūzija oficialiai turi galimybę trisdešimčiai dienų dislokuoti 20 000 vyrų, taip pat gali vadovauti iki 60 000 prancūzų ir jų sąjungininkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(8)
(137)

Komentarai ()