Ukrainos išdavystė. Trumpas gali „padovanoti“ Putinui pergalę. Kas vyksta  ()

Martino Wolfe teigimu, kandidatas į JAV prezidentus nori užtikrinti savo oponento Joe Bideno nesėkmę, todėl blokuoja karinės pagalbos skyrimą Kyjivui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas ir jo sekėjai ketina „padovanoti“ Vladimirui Putinui nepelnytą pergalę Ukrainos kare. Tai būtų Ukrainos išdavystė.

Tai „The Financial Times“ pareiškė analitikas Martinas Wolfe.

Anot jo, kol kas amerikiečių politikas yra tik kandidatas į valstybės vadovo postą, tačiau jau lapkritį viskas gali pasikeisti. Jeigu jis bus išrinktas JAV prezidentu, tai Vladimiras Putinas gali „užgrobti Ukrainą“.

Dar 2023 metų rugpjūtį Joe Bideno administracija paragino JAV Kongresą skirti pinigų Ukrainai. Donaldas Trumpas tam pasipriešino ir vienas iš motyvų yra užtikrinti dabartinio Amerikos lyderio nesėkmę, sako analitikas.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3677

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Respublikonams iš pradžių nepavyko priimti įstatymo dėl pagalbos Ukrainai, Taivanui, Izraeliui ir civiliams Gazos Ruožo gyventojams, tačiau vėliau tai įvyko. Dabar projektas turi praeiti Atstovų rūmus, kur jis  svarstomas kelis mėnesius.

„Taip yra todėl, kad Trumpo bendrininkas, JAV Atstovų rūmų pirmininkas Mike'as Johnsonas, atsisako teikti šį įstatymo projektą balsavimui, žinodamas, kad jis bus priimtas. Be to, Johnsonas bijo Trumpo bausmės, nes jis (jei taps JAV prezidentu) gali užkirsti kelią Johnsono perrinkimui į Atstovų rūmus. Kaip ir dauguma pasaulio galingųjų, Trumpas visų pirma vertina lojalumą“, – rašoma straipsnyje.

 

Dabar Donaldas Trumpas kartu su savo sekėjais ketina „padovanoti“ Vladimirui Putinui pergalę Ukrainoje, kurios jis absoliučiai nenusipelnė.

„Iš Rusijos nusikaltimų okupuotuose regionuose žinome, kokius baisumus ji sukels, jei laimės. Tačiau ant kortos pastatyta dar daugiau. Jei JAV dabar paliks Ukrainą, ji supurtys savo aljansus iki pagrindų“, – sako Martinas Wolfe.

Atitinkamai, analitiko teigimu, tai yra svarbiausi rinkimai JAV istorijoje nuo 1932 metų, kai valstybės vadovu buvo išrinktas Franklinas Delano Rooseveltas.

Kalbant apie karo trukmę, jis gali būti ilgas ir varginantis, kol rusai supras, kad Ukrainos iš pasaulio žemėlapio ištrinti nepavyks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(20)
(-11)

Komentarai ()