[ŽT] Liko 2-3 metai. Pavojaus signalas jau skamba  ()

Pasak Lenkijos prezidento Andžejaus Dudos, Rusijos Federacija netrukus gali turėti tokį karinį potencialą, kad 2026-2027 m. galės užpulti NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos prezidentas paaiškino savo neseniai pateiktą pasiūlymą padidinti būtiną NATO šalių išlaidų gynybai ribą nuo 2 iki 3 procentų BVP.

„Mano požiūriu, tai yra sveiko proto reikalas. Atsiranda naujų ataskaitų, neseniai mačiau Vokietijos ekspertų ataskaitą, pagal kurią gali būti, kad jau 2026-2027 m. sandūroje Putinas, perjungęs savo ekonomiką į karinę, turės tokį karinį potencialą, kad galės pulti NATO“, - sakė Lenkijos prezidentas.

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1851

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Iki to dar liko 2-3 metai, per kuriuos turime sustiprinti pastangas, kaupti amuniciją, gaminti ginklus, gerinti Europos saugumo pajėgumus ir ruoštis invazijai taip, kad ji neįvyktų“, - pridūrė A. Duda.

Jis taip pat paragino JAV toliau remti Ukrainą, perspėdamas, kad jei Rusija nebus sustabdyta Ukrainoje, vėliau to kaina smarkiai išaugs.

 

„Ši Rusijos agresija turi būti sustabdyta bet kokia kaina. Jei ji nebus sustabdyta, ji išsilies, ir tada bijau, kad Rusijos sustabdymui neužteks amerikiečių pinigų, teks įsikišti amerikiečių kariams, o to niekas nenori“, - sakė A. Duda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(21)
(1)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: