„Staigiai keičia kursą.“ Neįtikėtina. Skelbiamas dronų „sukilimas“  ()

Yra aukų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiamas dronų „sukilimas“. Rusijos kariuomenėje Ukrainos pietuose vyksta keisti įvykiai. Nauja dronų partija, pradėjusi tarnauti Rusijos ginkluotosiose pajėgose, „sukilo“ ir atakuoja savo pozicijas.

Apie tai pranešė žinomas Rusijos Z kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės karininkais, praneša Dialog.UA.

Staigiai keičia kursą ir skrenda atgal. „Šiuo metu mūsų „Dnepr“ grupei masiškai tiekiami Rusijos gamybos brokuoti FPV dronai. Dauguma jų tiesiog nepasiekia savo tikslų ir kažkur krenta. Buvo atvejų, kai jie staigiai keitė kursą ir skrido atgal link mūsų pozicijų“, – pranešė Rusijos kariškiai.

[Vokietija+mažiausia kaina] Su tokiu dviračiu nors ir į kalnus: 21 Shimano pavara, 30 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, LCD ekranas ir skirtingi važiavimo režimai (Video, „Samebike MY-SM26“)
3768 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jie teigia, kad mažiausiai vienas jų kolega žuvo nuo rusų gamybos drono.

„Dabar tai pateisinama tuo, kad priešas efektyviai naudoja savo elektroninio karo sistemas... Bet visi jau žino, kad yra tam tikra schema, kai, ko gero, savanoriai taip pat dalyvauja „tamsiame“ šių brokuotų FPV dronų pirkime iš įmonių, turinčių nekokią reputaciją“, – sakė Rusijos kanalas.

 

Jis neatmetė, kad tame dalyvauja ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės vadovybė.

„Kartu su brokuotais Šiaurės Korėjos ir Irano sviediniais (...) gauname ir brokuotų, bet jau mūsų, rusiškų FPV dronų. Taip ir kovojame... kažkam į kišenę“, – skundėsi Z kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: