[ŽT] Išreiškė džiaugsmą. Orbano laiškas Putinui  ()

Orbánas palinkėjo Putinui stiprinti bendradarbiavimą tarp šalių tose srityse, kurių neriboja tarptautinė teisė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbánas išsiuntė sveikinimą Vladimirui Putinui jo perrinkimo proga, pranešė jo atstovas spaudai Havasi Bertalanas.

Vos tik oficialūs rinkimų rezultatai Rusijoje buvo paskelbti, Orbánas nusprendė išsiųsti laišką ir pasveikinti Putiną išlaikius Rusijos prezidento postą. Ten jis išreiškė džiaugsmą, kad Vengrijos ir Rusijos bendradarbiavimas grindžiamas abipuse pagarba, kuri leidžia aptarti svarbius klausimus net ir dabartinėje labai sunkioje geopolitinėje situacijoje.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4683 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

„Vengrija stovi taikos pusėje ir šalis yra įsitikinusi, kad dialogo palaikymas yra pagrindinė sąlyga norint greitai sukurti taiką“, – rašė Orbánas.

 

Vengrija išsiuntė laišką ir ES šalims, kuriame reikalauja, kad vengrų mažumos Ukrainoje teisės būtų aršiau ginamos. 

(1)
(26)
(-25)

Komentarai ()