„50/50.“ Ilgai laukta žinia. Ką skelbia Ždanovas (Video)  ()

„Situacija strategiškai subalansuota.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įsitikinęs, kad Rusijos kariai dabar nesugebės įgyvendinti savo pagrindinės užduoties – pasiekti administracines Donecko ir Luhansko sričių sienas.

„Jei Luhanske neokupuotų teritorijų liko 4-5%, tai Donecke jų daug daugiau, pasiekti administracinę sieną – nereali užduotis... Ši užduotis okupantų vadovybei neišsprendžiama, – pareiškė jis. – Pažiūrėkite į Rusijos armijos kovinius pajėgumus. Šiuo metu tarp Kremliaus ir Rusijos gynybos ministerijos vyksta karštos diskusijos. Rusijos generalinio štabo viršininkas Gerasimovas reikalauja nedelsiant pradėti mobilizaciją. Neišsenkančių rezervų nebūna. Jėgos senka“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4771 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Anot jo, Rusijos karių veržimosi tempai mažėja kiekvieną savaitę.

„Galime konstatuoti, kad puolimas išseko. O norint jį atnaujinti, nėra nei jėgų, nei priemonių. O jei jie pradės siųsti kariuomenę į kitas kryptis, tada mes pradėsime daryti spaudimą ir atakuoti. Šiandien situacija strategiškai subalansuota. 50/50“, – pridūrė Ždanovas.

 

Jis pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos fronte praktiškai pasiekė paritetą:

„Okupantų pusė vis dar turi nedidelį pranašumą, jie vis dar bando daryti spaudimą trimis kryptimis (Bachmuto, Avdijivkos ir Novopavlivskės). Visos kitos kryptys yra statinės. O jeigu dabar reikia paimti ir išvežti dalį esančių Luhansko srityje ir perkelti link Belgorodą ir Kursko... tai apie ką mes kalbame?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(4)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: