[ŽT] „Rusijos laukuose jau vieta paruošta.“ Kremlius grasina. Kas vyksta  ()

Pirminiame Emanuelio Makrono pasiūlyme buvo siūloma siųsti prancūzų desantininkus išminuoti fronto liniją. Tačiau, remiantis Prancūzijos spaudos pranešimais, Eliziejaus rūmai esą yra pasirengę siųsti reguliarius karius, jei rusai priartėtų prie Kijevo ar Odesos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad Kremliaus puolimas prasidės gegužės mėnesį. Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba įvertino, kad Prancūzijos prezidento žodžius apie galimybę siųsti karius į rytus visi supranta, bet bijo apie tai kalbėti. Tuo tarpu pasiūlymas nepatiko Kremliui, o Dmitrijus Medvedevas dar kartą davė valią savo emocijoms internete.

„Jei kariai atvyks iš Seinų, jų sunaikinimas bus Rusijos kariuomenės prioritetas.“ - Dmitrijus Medvedevas paskelbė naujausiame tinklaraščio įraše. „Jų sistemingo naikinimo klausimas nebus pats sudėtingiausias“. - įvertino jis. Vienoje vietoje jis taip pat pacitavo Aleksandrą Puškiną. Tai dar viena Maskvos diplomatinio susidūrimo su Paryžiumi dalis po to, kai prezidentas Emanuelis Makronas neatmetė galimybės ateityje į Ukrainą nusiųsti Vakarų karių.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, pjūklai, riedlentės, saulės panelės (Video)
2291 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

2) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

3) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „SGODDE“ - riedlentė

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

6) „iMars SP-B150“ - 19V 150W sulankstoma, portabili saulės panelė

Išsamiau

„Tiesą sakant, būtų gerai, jei neramūs prancūzai pasiųstų kelis pulkus į Ukrainą. Paslėpti tokį kiekį kariškių yra labai problemiška, todėl sistemingai juos naikinti būtų ne pats sunkiausias, bet itin svarbus uždavinys. Tačiau kokia iš to būtų nauda!“ - rašė buvęs Rusijos Federacijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(2)
(22)
(-20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: