[ŽT] „Galutinis tikslas – Maskva.“ Cezaris atskleidė, kiek truks savanorių reidas  ()

Rusijos savanoriai, pralieję kraują už Ukrainą ir savo Tėvynę, prisiima didelę atsakomybę. Jiems reikia tapti demokratijos garantais savo šalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ atstovas šaukiniu „Cezaris“ sakė, kad galutinis rusų savanorių tikslas – vykti į Maskvą. Anot jo, tai laiko klausimas. Apie tai jis pasakojo interviu UNIAN.

„Kelionė į Maskvą yra tik laiko klausimas. Dar daugiau, aš žinau kiekvieną šio kelio žingsnį, bet kol kas negaliu pasidalyti detalėmis“, – sakė Cezaris.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4684 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Kalbėdamas apie visapusišką savanorių Rusijos išlaisvinimo kampaniją, jis mano, kad tai užtruks daugiausia savaites ar kelis mėnesius. Jis pažymėjo, kad Jevgenijaus Prigožino maištas parodė, kad „situacija gali būti išspręsta per dieną“. Tačiau jam trūko politinės valios, nes giliai viduje jis buvo ne politikas, o verslininkas.

„Jo užduotis buvo ne laimėti, o derėtis, kažką gauti sau. Ir jis maištavo ne prieš Putiną, o prieš savo globotinius“, – pabrėžė rusų savanoris.

 

Jis pridūrė, kad Rusijos savanoriai, pralieję kraują „gindami Ukrainą ir išlaisvindami mūsų Tėvynę“, turi didelę atsakomybę tapti demokratijos garantais savo šalyje, neleisti „kažkokiems Putino vilkolakiams“ bandyti atkurti sistemą, neleisti sukurti „anklavą“, iš kurio „Putino gubernatorius bandys skleisti infekciją toliau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(1)
(103)

Komentarai ()