„Eina kiaurai šarvuočius ir tankus.“ 200 šūvių per minutę. Atkeliauja galingas karo žvėris  ()

Danai sutarė su „BAE Systems“ dėl savo pėstininkų kovos mašinų CV9035 modernizavimo. Šios mašinos gaus naujus bokštelius, prieštankines raketas ir daug kitų patobulinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Danai naudoja švediškas pėstininkų kovos mašinas CV90. Tiksliau, CV9035DK – tai yra eksportui skirta CV90 su 35 mm automatine patranka „Bushmaster III“. Panašias mašinas naudoja ir Nyderlandai, kur jos žymimos CV9035NL, bet iš esmės yra tas pats daiktas.

„Bushmaster III“ yra rimtas ginklas, pliekiantis 200 šūvių per minutę greičiu. Visi rusų BMP suvarpomi kiaurai, o gerai pataikius (tai yra, priėjus iš šono), šansų neturi ir tankai. Bet vis tiek ateina laikas atsinaujinti.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2697 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

Danijos gynybos pirkimų organizacija DALO pavedė bendrovei „BAE Systems“ modernizuoti pėstininkų kovos mašinų CV9035DK parką. Danija maždaug 20 metų naudoja 45 CV9035DK ir dabar norėtų atnaujinti juos iš pagrindų. Jie gaus naujus bokštelius, lengvesnius ir tylesnius gumos kompozito vikšrus, bus geriau apsaugoti ir mobilesni. Pirmosios atnaujintos pėstininkų kovos mašinos į Daniją grįš 2026 m., likusios – iki 2029 m.

 

Kuo ypatingi tie nauji bokšteliai? „BAE Systems“ juos sukūrė anksčiau ir Nyderlandų mašinos juos jau naudoja. Jie turi daug patobulinimų. Pavyzdžiui, pakoreguota pagrindinio ginklo padėtis, siekiant geriau subalansuoti mašiną ir suteikti naujų galimybių integruoti kitas ginklų sistemas (pavyzdžiui, prieštankines raketas). Gamintojo teigimu, naujasis bokštelis taip pat yra patogesnis įgulai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(0)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: