„Visi bus rasti ir nužudyti.“ Kas vyksta  ()

„Tai karas dėl išlikimo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas surengė siaubingą teroro aktą prieš rusus, rašo žurnalistas Jurijus Butusovas savo „Facebook“ paskyroje.

Rusija nubalsavo už karą, dabar Putinas turi laisvas rankas – po rinkimų V. Putinas surengė siaubingą teroro aktą prieš rusus.

Senas scenarijus, kuriuo jau pasinaudojo Putinas užgrobdamas valdžią – tas pats „riazanės cukrus“, tie patys namų sprogdinimai Maskvoje, tas pats „Nord-Ost“.

Ir žinoma, visi teroristai bus rasti ir nužudyti, galbūt vieną jie paliks, tą, kuris prisipažins, kad buvo apmokytas Ukrainoje, bus rasti ir ukrainiečių dokumentai.

Putinui reikia kalno lavonų Maskvoje, kad įvykdytų naują mobilizacijos į kariuomenę bangą ir kad niekas nedrįstų išsisukti. Jam reikia minios „mėsos šturmams“.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1645 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Kad diskredituotų paramą Ukrainai užsienyje, apkaltinant terorizmu ir sukeliant užuojautą Rusijos Federacijai.

Kad apkaltintų Ukrainą terorizmu ir suintensyvintų Ukrainos miestų bombardavimus bei pateisintų civilių, vaikų ir infrastruktūros žudymą. Kad visa Ukrainos tauta būtų pavadinta teroristais, kaip 1999 metais po sprogimų Maskvoje, visi čečėnai buvo įvardinti teroristais.

Ukrainos atsakas turėtų būti – sukurti aiškią gynybos strategiją, kurios taip trūksta, nedelsiant priimti naują mobilizacijos sistemą ir nedelsiant vykdyti reformas kariuomenėje, remiantis dvejų metų viso masto karo patirtimi.

 

Tai karas dėl išlikimo, o V. Putinas parodė, kad nužudys tiek rusų, kiek reikės savo politiniams tikslams pasiekti. O ukrainiečių gyvybių Rusija visai nesiruošia skaičiuoti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(53)
(-36)

Komentarai ()