[ŽT] „Tai istorinis momentas.“ Pasirodys naujausias karo monstras. Galingas pareiškimas iš NATO  ()

NATO narės Prancūzija ir Vokietija pasiekė susitarimą dėl bendros „ateities tanko“ plėtros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis tankas, šiuo metu žinomas santrumpa MGCS, turi pakeisti šiuo metu eksploatuojamas prancūziškus „Leclerc“ ir vokiškus „Leopard 2“.

Apie proveržį kuriant sausumos kovos platformą MGCS, vadinamą „ateities tanku“, paskelbta po abiejų šalių gynybos ministrų Boriso Pistoriaus ir Sebastieno Lecornu susitikimo Berlyne.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6258 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

„Tai daugiau nei proveržis, tai istorinis momentas“, – sakė Pistorius.

Lecornu paskelbė, kad dėl šio projekto buvo pasiektas „susitarimas dėl užduočių pasidalijimo“. Oficialus dokumentas bus pasirašytas Paryžiuje balandžio 26 d.

Lecornu pabrėžė, kad MGCS turi būti „kartos šuolis“ technologijų prasme.

 

MGCS (Main Ground Combat System) bus vokiečių tankų „Leopard 2“ ir prancūzų „Leclerc“ įpėdinis. Iki 2035 metų jis turėtų pakeisti šias transporto priemones abiejų šalių kariuomenėse. Programa buvo inicijuota 2017 m., likus penkeriems metams iki Rusijos invazijos į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)

Komentarai ()