Įklimpus Ukrainoje, teroro aktai Prancūzijoje nurimo. Paskutinis Putino argumentas prieš Macroną  ()

Putinas Prancūzijoje turi daug „miegančių“ islamo teroristų ląstelių, kurias aktyvina, sako Andrejus Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Vašingtone gyvenantis politikos ekspertas Andrejus Piontkovskis pareiškė interviu televizijos „Espresso TV“ laidos „Studio West“ vedėjui Antonui Borkovskiui.

„Atkreipkite dėmesį į dar vieną labai svarbią detalę: pirmas dalykas, kurį padarė Putinas, buvo savo penktosios kolonos Paryžiuje suaktyvinimas. Ir pačią pirmą dieną visos kairiosios partijos, o pagrindinė iš jų – partijos pirmininkė Marine Le Pen. visos kalbėjo apie tai, kad Macronas stumia mus į pasaulinį karą, kad tai yra avantiūrizmas ir pan. Tačiau prieš dvi dienas Marine Le Pen vėl pasirodė ekrane ir netikėtai pasakė, kad Macronas buvo teisus, sakydamas, kad Putinas yra agresorius, kuris pažeidė visus įstatymus, ir dabar jis kelia grėsmę Europai, todėl jį reikia sustabdyti visomis priemonėmis“, – komentavo politikos ekspertas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, žaidimų kėdės su masažo funkcija, įspūdingi nešiojami PC, SUP irklentės ir kt. (Video)
4330 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-24

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

2) „FunWater SUPFW07A“ - pripučia SUP irklentė

3) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

4) „Artillery SW X4 Plus“ - 3D spausdintuvas

5) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

6) „LANPWR“ 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

Išsamiau

Jo nuomone, Marine Le Pen gerai susitvarkė, tikriausiai parodydama dokumentus apie V. Putino režimo finansavimą jos prezidentinei kampanijai, o E. Macronas užsitikrino savo vidaus politikos užnugarį.

 

„Putinui liko tik vienas argumentas dėl Prancūzijos. Esu tikras, kad jis juo pasinaudos. Putinas Prancūzijoje turi daugybę islamo teroristų „miegančiųjų“ ląstelių, kurias jis aktyvina. Pastebėjote, kad per pastaruosius dvejus metus, kai visos Rusijos specialiosios tarnybos buvo visiškai paskendusios Ukrainoje, islamo teroristiniai aktai Prancūzijoje sustojo. Ir kiekvieną kartą, kai jie įvykdavo anksčiau, vienas iš jų dalyvių buvo čečėnas su Rusijos pasu, o tai reiškia, kad šias ląsteles kontroliavo Maskva“, – sakė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()