„Šios klaidos nulems visą šimtmečio eigą.“ Kritinė situacija fronte. Įsikišo net Lietuva  ()

Vakarai griežtai sureagavo į Rusijos veiksmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 22-osios naktį Rusija panaudojo daugiau kaip 90 raketų ir 60 iranietiškų bepiločių orlaivių, vykdydama plataus masto Ukrainos teritorijos bombardavimą, pranešė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

V. Zelenskis ir tarptautinės bendruomenės atstovai, įskaitant Moldovos prezidentę Maią Sandu, Lietuvos užsienio reikalų ministrą Gabrielių Landsbergį ir JAV ambasadorę Ukrainoje Bridgetą Brink, paragino kuo greičiau suteikti Ukrainai reikalingų ginklų ir oro gynybos sistemų, praneša „Defense Romania“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4772 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Ukrainos prezidentas paragino partnerius aprūpinti Ukrainą reikalingomis oro gynybos sistemomis, visų pirma „Patriot“ sistema.

„Rusiškos raketos nevėluoja, kaip pagalbos paketai mūsų šaliai. Rusai nėra neryžtingi kaip kai kurie Vakarų politikai. Svarbu suvokti, kiek kainuoja delsimas ir pavėluoti sprendimai. Sistemos „Patriot“ turi apsaugoti Charkivą ir Zaporižią, o mums reikia oro gynybos, kad apsaugotume žmones, infrastruktūrą, namus ir užtvankas“, – rašė prezidentas „X“ tinkle.

„Partneriai puikiai žino, ko reikia. Jie tikrai gali mus paremti. Mums reikia šių sprendimų. Gyvybė turi būti apsaugota nuo šių ne žmonių Maskvoje“, – sakė jis.

 

Gabrielius Landsbergis griežtai sukritikavo Vakarų klaidas, nesugebant aprūpinti Ukrainos pakankamu kiekiu ginklų ir oro gynybos sistemų, kurios, pasak jo, „nulemia viso šimtmečio eigą“.

„Mes sumažinome ginklų tiekimą, neužtikrinome pakankamos oro gynybos, o dabar reikalaujame, kad ukrainiečiai ramiai sėdėtų, kai ant jų šeimų krenta sparnuotosios raketos. Tokios klaidos nulemia viso šimtmečio eigą. Ir tam nėra jokio pasiteisinimo“, – kovo 22 d. savo „X“ tinklo puslapyje rašė G. Landsbergis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(10)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: