„Skaitmeninis pėdsakas. 1000%.“ Liko viena intriga. Kas vyksta  (2)

JAV ir JK tikrai žinojo, kad tai įvyks.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-25 „Skaitmeninis pėdsakas. 1000%.“ Liko viena intriga. Kas vyksta  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas – tikras maniakas, feisbuke rašo ukrainiečių žurnalistė Tetjana Danilenko.

1000%, kad teroro aktą Maskvos srityje organizavo Kremlius. Tai dešimtmečius patikrintas Putino politinis įrankis. Su jo pagalba jis buvo išrinktas 1999 m., 2000-ųjų pradžioje organizavo čečėnų tautos genocidą.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4683 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Skaitmeninis pėdsakas. Jau kovo 8 d. JAV ir JK tikrai žinojo, kad tai įvyks. Akivaizdu, kad yra tam tikras skaitmeninis pėdsakas, rodantis pasiruošimą.

Kaip ir 1990–2000-aisiais, Putinas su šiomis masinėmis savo piliečių žudynėmis išspręs daugelį klausimų: pateisins naują mobilizaciją, išdegins politinį lauką iki Šiaurės Korėjos lygio ir atriš laisvas rankas naujiems karo nusikaltimams Ukrainoje ir už jos ribų.

 

Intriga išlieka tik viena – ką jis įvardins organizatoriumi? Tai bus Zelenskis, Budanovas, Maliukas, pagarsėjęs „Dešinysis sektorius“, „Azov“, Bidenas, Scholzas, Macronas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(10)
(52)

Komentarai (2)