„Visiška mobilizacija.“ Situacija ant sprogimo ribos  (1)

Ukrainos žvalgybos tarnyba perspėja apie Putino planus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-25 „Visiška mobilizacija.“ Situacija ant sprogimo ribos  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinė žvalgyba (GUR) paskelbė oficialų komentarą dėl įvykių netoli Maskvos esančiame Krasnogorske, kur penktadienio vakarą per šaudynes „Crocus City Hall“ koncertų salėje žuvo mažiausiai 40 žmonių. 

Gynybos ministerijos GUR „Telegram“ kanale paskelbta žinutė, kurioje teigiama, kad teroristinį išpuolį Maskvos priemiestyje Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino nurodymu surengė Rusijos specialiosios tarnybos, o jo tikslas – paskelbti visišką mobilizaciją Rusijoje ir išplėsti karą prieš Ukrainą. Visų pirma šia provokacija Kremlius nori pateisinti dar griežtesnius smūgius Ukrainai. 

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3303 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Žvalgybos agentūra pažymi, kad vieša egzekucija Maskvos regione turėtų būti vertinama kaip V. Putino grasinimas dar labiau eskaluoti situaciją. 

Agentūra priminė Kremliaus atstovo Dmitrijaus Peskovo žodžius, kuris prieš pat išpuolį pareiškė, kad Rusija yra karo padėtyje, ir pakvietė rusus „vidinei mobilizacijai“. 

Šiuos V. Putino atstovo spaudai pareiškimus GUR pavadino netikra kruopščiai suplanuotos Kremliaus specialiosios operacijos pradžia. 

 

Agentūra taip pat pažymi, kad V. Putinas turi didelę tokių teroristinių išpuolių organizavimo patirtį, kad įtvirtintų savo valdžią. Žvalgybos agentūra pabrėžė, kad užpuolikai prie „Crocus City Hall“ su ginklais laisvai judėjo gatve, o tai rodo, kad teroristinį išpuolį organizavo Rusijos specialiosios tarnybos. 

Be to, GUR priminė, kad tarptautinės ambasados buvo įspėtos apie rengiamus teroristinius išpuolius Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(6)
(47)

Komentarai (1)