[ŽT] „Jų nebėra!“ Patvirtinti baisiausi rusų įtarimai (Audio, video)  (1)

Rusų okupantas kalbėjo apie dviejų rusų laivų sunaikinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantas Jegoras Guzenko, žinomas slapyvardžiu „Tryliktasis“, patvirtino dviejų didelių Juodosios jūros laivyno desantinių laivų „Jamal“ ir „Azov“ sunaikinimą Sevastopolyje.

J. Guzenko garso įrašą paskelbė savo „Telegram“ kanale, bet vėliau jį ištrynė. Tačiau įrašą išsaugojo Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis.

Taigi rusas kalbėjo apie „dar vieną Juodosios jūros laivyno tragediją“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4898 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

„Šiąnakt Juodosios jūros laivyne įvyko dar viena tragedija. Ukrainiečiai sugebėjo pataikyti į didelius desantinius laivus „Jamal“, „Azov“ ir vieną valdymo centrą. Nežinau, kiek buvo aukų tarp personalo. Tačiau faktas lieka faktu: Juodosios jūros laivyno nebėra“, – komentavo okupantas.

 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pranešė apie dviejų didelių desantinių laivų – „Jamal“ ir „Azov“ – sunaikinimą Kryme. Taip pat nukentėjo Rusijos Juodosios jūros laivyno ryšių centras ir keletas infrastruktūros objektų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(7)
(256)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: