„Turime rimtą problemą.“ Skelbiamas visiškas karinės vadovybės fiasko. Kas vyksta (Foto)  (9)

„Na, skrenda rusiška raketa taikiais tikslais – kam ją numušti?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Tarasas Berezovecas savo „Facebook“ paskyroje tvirtina, kad lenkų karinių oro pajėgų vadas turėjo atsistatydinti.

Kaip sakė Lenkijos gynybos ministras Wladyslawas Kosiniak-Kamysz, ​​raketa galėjo būti numušta, bet nusprendė jos nenumušti, nes „jei būtų požymių, kad šis objektas krypsta link kokio nors taikinio, esančio Lenkijos teritorijoje, akivaizdu, kad ji būtų numušta“.

Ministras teisus. Na, skrenda rusiška raketa taikiais tikslais – kam ją numušti? Galbūt ji tiria išmetamųjų teršalų kiekį ore ar analizuoja augalininkystės būklę?

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5284 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Mūsų draugai lenkai ir vėl nepadarė to, ką reikėjo... Tiesą sakant, po to turėjo atsistatydinti bent karinių oro pajėgų vadas. Lenkijos ginkluotosiose pajėgose nominaliai yra 475 orlaiviai ir 36 500 žmonių. Tačiau lenkai dar kartą parodė savo nekompetenciją.

Tai grėsmingas signalas NATO. Turime rimtą problemą. Jie nenumušė beveik minutę NATO oro erdvėje buvusios raketos. Visiškas karinės vadovybės fiasko, kad ir ką jie mums dabar sakytų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(10)
(192)

Komentarai (9)