„Su jais bus baigta. Artimiausiu metu.“ Artėja grandiozinė pergalė  ()

Rusijos Federacija jau nebeturi Juodosios jūros laivyno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu bus sunaikinti visi Rusijos Juodosios jūros laivyno laivai, įsitikinęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys ir nacionalinio saugumo ekspertas Ivan Varčenko, praneša „Espresso“.

Rusijai nepavyks išvengti teisingos bausmės. Stambūs desantiniai laivai, maži laivai, gabenantys raketinius ginklus, visi Rusijos vadovybės laivai artimiausiu metu bus sunaikinti, su jais bus baigta“, – komentuodamas sėkmingą laikinai okupuoto Sevastopolio puolimą pažymėjo jis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4970

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu kariškis teigė, kad Rusijos Federacija jau nebeturi Juodosios jūros laivyno, liko tik flotilė, rusai sunkiai randa būdų, kaip apsaugoti likusius laivus.

 

„Jie taip pat supranta, kad, net jei jiems fiziškai pavyks išlikti gyviems dabar, už nusikaltimus Ukrainoje jie turės atsakyti tarptautiniam teisingumui... Rusijos Juodosios jūros laivynas dabar yra giliai užmaskuotas Krymo įlankose. Absoliuti dauguma, žinoma, pabėgo ir bando rasti prieglobstį rytinėje Juodosios jūros pakrantėje, taip pat Rusijos okupuotose Abchazijos teritorijose“, – pridūrė Varčenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(332)
(10)
(322)

Komentarai ()