[ŽT] Blickrygas ir branduolinis ginklas. Šokiruojantys Rusijos ir Baltarusijos planai dėl Vilniaus  (8)

Anot opozicionieriaus, Rusijos Federacijos ir Baltarusijos valdžia ruošiasi panaudoti branduolinį ginklą ir „pradėti žaibo karą prieš Vilnių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino ir Lukašenkos diktatoriški režimai rengia branduolinio ginklo panaudojimo planus ir „blickrygą (žaibo karą) Vilniuje“.

Tai pareiškė baltarusių opozicionierius, Sviatlanos Cichanouskajos Jungtinio pereinamojo kabineto narys Valerijus Sachaščikas, kovo 24-ąją Varšuvoje kalbėdamas mitinge, skirtame Laisvės dienai – 106-osioms Baltarusijos Liaudies Respublikos nepriklausomybės paskelbimo metinėms.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6252 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

„Aš tai tikrai žinau“, – Sachaščiką cituoja Baltarusijos opozicijos leidinys „Pozirk“.

Sachaščikas tvirtina, kad „Baltarusijos generolai ir jų kolegos iš Maskvos piešia žemėlapiuose strėles Vilniaus link“.

Baltarusijos opozicionierius teigia, kad Maskva ir Minskas planuoja panaudoti branduolinį ginklą ir puolimą prieš Lietuvą dėl nesėkmių kare su Ukraina.

 

„Aš, būdamas karo specialistas, bendravęs su kolegomis visose Vakarų šalyse, esu 100 % tikras: Rusijos laukia didžiulė karinė katastrofa. Esu tikras, kad Rusijos ir Baltarusijos generolai tai gerai jaučia“, – sako Sachaščikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(37)
(-25)

Komentarai (8)