[ŽT] Blickrygas ir branduolinis ginklas. Šokiruojantys Rusijos ir Baltarusijos planai dėl Vilniaus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-03-25 11:35
Jūs mažiau duokite gerti tam apsišikusiam baltarusijos opozicioniriui, smogs branduoliniu ginklu ir pats minskas gaus radiacijos, o smūgis paveikti gali ir atomine baltarusijos elektrinę, kuri sukeltų baisią katastrofą, ar dabar kiekvienas rusų girtuoklis savę vadinantis opoziciją gali skelbti 100 procentų aš esu tikras. Kiekvienas rusyno čemodanas pezą ką nori, per daug jų prisiveisė pas mus, prisileido tų agentų girtuoklių, o kaip reikės gintis, reikės tai daryti tiek išorėje tiek viduje.
Benediktas 2024-03-25 11:53
Lengvas grobis, jei ilgai nelauks, ir puls po Trumpo išrinkimo. Ką diktatoriai kalba reikia tikėti. Jie ką paskelbia tą ir daro. Nevisada gaunasi, bet stengiasi. Tik mes turime ne bėgti derėtis, o tvarkyti ginybą kartu su NATO.
Hmz 2024-03-25 12:36
Tiesiog paminėsiu dėl bendro vaizdo - Sachaščikas yra buvęs Baltarusijos desantūros vadas, žinomas dėl savo reformų. Rusijai užpuolus Ukrainą jis, tuo metu jau išėjęs į atsargą, kreipėsi į Baltarusijos kariuomenę, perspėdamas nesivelti į Putino avantiūras ir nekariauti.
D2 2024-03-25 13:17
Mes jau matėme kaip atrodo 3-jų dienų "žaibo karas". Tai sėkmės jiems su savo popieriniais tankais ir kastuvais.
Benediktas 2024-03-25 13:55
Taip, bet Ukrainai nuo to lengviau nėra, kad jie apsiskaičiavo ir kariauja du metus. Su mumis irgi gali apsiskaičiuoti arba ne.
Treisonas 2024-03-25 16:52
Esmė yra vakarų abejingumas, dėl abejingumo daug ir žūstą Ukrainos karių, piliečių, jeigu parama būtų pumpuojama nuo pirmos minutės, jeigu JAV, UK būtų laikiusios sutarties po Ukrainos atominių bombų nuėmimo, tuomet tas ožkapisys putinas su savo orkomis būtų seniai paspringęs Ukrainos žemėmis. Žiūrėkite, kad taip nebūtų su NATO daug parašytą, mažai bus padarytą, turime tokius svolačius, kaip Vengriją kuri jau pasistengų parėkti, kad karių NATO dėl baltijos šalių nesiųs.
Benediktas 2024-03-25 16:56
Užtad ir nereikia tikėtis, kad NATO šoks staigiai visi mūsų apginti, bus laiko tarpas, kai niekas per daug nepadės... Deja, dėl reakcijos laiko. Žiūrint dar kada pultų, jei nori sėkmingai pulti, tai turi 1 metų bėgyje.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-25 22:20
Tik lieka neaišku ta katastrofa bus prieš puolant LT ar po LT užpuolimo. Galiausiai BY armijos čia per daug nereikėtų tikėtis - Lukašenka net raketų nebeleidžia rusams iš jo teritorijos šaudyti į Ukrainą. Ir dar vienas kabliukas: "brėžiniai su rodyklėmis" į spaudą nenutekinami, nebent tikslas būtent toks ir yra (garsiai pagrasinti).