„Putinas įsakė, ISIS organizavo.“ Ko siekia diktatorius?  ()

Tai, kad Putinas tikrai išnaudos teroro ataką „Crocus City Hall“ savo naudai, yra faktas. Bet ar jis prisidėjo prie to, kad jis įvyktų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas Mykola Davydiukas užsiminė, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas galėjo būti teroristinio išpuolio „Crocus City Hall“ sumanytojas: „Atskleista Putino silpnybė. Neįrodyta, kad jis, kaip diktatorius, pats tuo nesidomi. Nes išoriniai veiksniai rodo, kad ISIS galėjo tai organizuoti, bet galėjo būti užsakovas.“

Davydiukas priminė, kad Putinas žinojo, kad Rusijoje yra didelė terorizmo grėsmė. JAV žvalgybos institucijos apie tai perspėjo. JAV netgi nurodė, kad teroristai gali taikytis į koncertus ir kitus viešus renginius. Tačiau, kaip pastebėjo politologas, atrodo, kad Putino reakcija buvo „Puiku, tebūnie. Mes tai panaudosime prieš Ukrainą“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4683 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Davydiukas yra įsitikinęs, kad Putinas „galėjo būti ir tikrai yra naudos gavėjas“. Teroro aktas „Crocus City Hall“ jam bus naudingas, nepriklausomai nuo to, kas jį suorganizavo. „Rusijos žmonės dabar yra aukos. Ksenija Sobčiak dabar savo komentaruose atakuoja visus ukrainiečius. Tačiau palyginkite tai su bet kuria pastarųjų dvejų metų naktimi ir pastebėsite, kad mes patyrėme daugiau aukų. Tai nereiškia, kad mes norime būti aukos – ne, mes norime būti nugalėtojais. Tačiau Rusija nesąžiningai primeta sau įvaizdį, kurio Rusija nenusipelnė. Jie yra rašistai, fašistai ir okupantai“.

 

Davydiukas teigia, kad Ukraina turi sureaguoti į tai, kad Putinas kuria savo kaip kovotojo su terorizmu įvaizdį: „Ir čia labai svarbu, kad mūsų valdžia, prezidentas, Rada parodytų, kad mes nesame teroristai. Nes jei ši stigma mums bus prikabinta, tai bus labai pavojinga. Mes niekada nežudėme civilių, nesprogdinome prekybos centrų. Niekada nieko panašaus nedarėme. Visi mūsų tikslai yra kariniai ir teisėti. Štai kodėl Didžioji Britanija dabar perspėjo Rusiją nebandyti į tai įtraukti Ukrainos, nes tai jiems turės pasekmių. Mažų mažiausiai daugiau „Storm Shadow“, kad išlaisvintume Ukrainos Krymą.“

(90)
(0)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: