„Neseniai tai buvo antra pasaulio armija.“ Ką daro rusai. „Posovietinuose sandėliuose atsargos baigėsi“ (Video)  (2)

Rusai turi problemų su pėstininkų kovos mašinomis. Jiems padeda bent tai, kad gali naudoti iš ukrainiečių užgrobtas mašinas, bet jos dažnai būna stipriai nukentėjusios mūšiuose, todėl rusai jas modifikuoja. 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai neteko daug šarvuotos technikos ir sovietiniuose sandėliuose geresnės kokybės mašinų jau seniai nebėra. Technikos dar yra, bet ji yra prastos būklės, reikalauja daug darbo, kad būtų grąžinta į tarnybą. Rusai fronte kartais surenka apdaužytą ukrainiečių techniką (ukrainiečiai lygiai taip pat užgrobia ir naudoja rusų mašinas), bet suremontuoti jas sunku. Rusija save iki šiol laiko antrąja kariuomene pasaulyje, bet tas įvaizdis dabar yra paremtas niekuo.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip rusai bando atgaivinti Ukrainoje užgrobtą pėstininkų kovos mašiną BMP-1 pagal BMP-1AM „Basurmanin“ standartą. Pastaroji pėstininkų kovos mašina Rusijoje eksploatuojama nuo 2020 m., bet, matyt, rusai negali jų pasigaminti, todėl kuria tokius mišrūnus. Ant trofėjinės BMP-1 jie montuoja BTR-82A bokštelį.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2713 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

30 mm automatinė patranka 2A42, kurią naudoja „Basurmanin“, yra daug kartų universalesnė už 73 mm 2A28 „Grom“ pabūklą, naudojamą BMP-1 standarte. „Grom“ veikimo nuotolis yra iki 4,5 km, jį galima naudoti kaip savaeigę lauko artileriją, bet 30 mm 2A42 yra greitesnis ir universalesnis ginklas. Be to, tikėtina, kad į rusų rankas patekusi technika yra apgadinta ar net nebeturi bokštelių.

Tai, kad ukrainiečiai naudoja BMP-1, aišku, irgi nėra idealu, bet jie nepasirinko būti užpulti ir antrąja armija pasaulyje savęs nelaikė. Tuo tarpu rusai galės džiaugtis BMP-1 su „Basurmanin“ bokšteliu tol, kol senų šarvų neaplankys naujas dronas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(81)
(3)
(78)

Komentarai (2)