[ŽT] Atskriejo iš Krymo. Antrą kartą per karą. Nukaltas Putino „stebuklingas ginklas“ (Video)  ()

„Cirkon“ laikoma pažangiausia Rusijos raketa. Tačiau ją vėl perėmė Ukrainos oro gynybos sistemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 25 d. Rusija atakuodama Kyjivą vėl panaudojo savo naujausią raketą ZM22 „Cirkon“. Tai jau antrasis šios raketos panaudojimo atvejis po nesėkmingo bandymo atakuoti Kyjivą vasario 7 d. Tada, sprendžiant iš visko, apgadinta raketa nukrito ant kelio viename iš Kyjivo rajonų.

Apie tai, remdamasis šaltiniais, pranešė portalas „Defense Express“.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6258 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

 

Kovo 25 d. Rusija vienu metu paleido dvi „Cirkon“ hipergarsines raketas (vadinamas Putino „stebuklingu ginklu“), kurios buvo numuštos tiesiai virš Kyjivo. Ukrainos analitikai savo išvadose remiasi šaltinių liudijimais ir duomenimis iš pirminės nuolaužų analizės.

 

Pažymima, kad vasario 7 d. nuolaužos buvo per daug fragmentiškos, todėl joms identifikuoti prireikė penkių dienų. Dabar yra daugiau duomenų.

Turima informacija leidžia atlikti gilesnę analizę ir tiksliau atsakyti į klausimus apie variklio tipą, valdymo sistemą ir naudojamas medžiagas. To pakanka norint įvertinti realias „Cirkon“ galimybes ir technologinį lygį.

„Cirkon“ ataka buvo įvykdyta iš okupuoto Krymo, kaip teigiama oficialiame Ukrainos oro pajėgų vadovybės pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)

Komentarai ()