„Tai precedento neturintis įvykis.“ Peržengta raudonoji linija (Video)  ()

Putinas peržengė vidines raudonas linijas.



© PBS NewsHour (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=02P7c2FBN74

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroro išpuolis netoli Maskvos esančioje koncertų salėje „Crocus City Hall“ V. Putinui atrišo rankas mobilizacijai. Dabar rusai tikisi sisteminės, visapusiškos mobilizacijos be jokios lyrikos. Diktatorius peržengė vidines raudonas linijas, parodydamas, kad yra pasirengęs griebtis absoliučiai visų įrankių, kad išsiderėtų jam naudingą derybų proceso režimą (o tai – konflikto įšaldymas).

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petro Černikas.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4217 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Įvyko baisiausia Rusijos ataka. Diktatorius sugebėjo nukreipti pasaulio dėmesį nuo atakos prieš Dniepro hidroelektrinę, kuri yra precedento neturintis įvykis nuo Antrojo pasaulinio karo laikų, į teroro išpuolį Rusijos Federacijoje. Šiandien beveik niekas neprisimena neseniai įvykusios atakos į Ukrainos energetikos infrastruktūrą, nors tai įvyko vos prieš kelias dienas.

 

„Pusė Žemės planetos, ypač globalūs pietūs, žemai nusilenkė užjausdami Putiną, ir tik keli blaivūs politikai, ypač europinėje santvarkoje, teigė, kad dėmesys terorizmui vis tiek turėtų būti nukreiptas į Rusijos Federaciją, o ne į ISIS“, – pasakė Černikas.

Eksperto teigimu, naudodamas hibridinį metodą, Putinas nori nubrėžti naują blogio ašį. Sako, kovokime su islamo terorizmu, nors kartu sako, kad teroro aktą Maskvos srityje įvykdė ne ISIS, o ukrainiečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(10)
(98)

Komentarai ()