„Mes pasirengę remti Rusijos invaziją.“ Beprotiška žinia iš Estijos (Video)  (7)

Rusakalbiai Estijos gyventojai aiškiai palaiko Putiną.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusakalbiai Estijos gyventojai aiškiai išreiškė paramą Putinui ir balsavo už jį praėjusiuose prezidento rinkimuose. Tai paaiškėjo, kai Baltijos šalių leidinio „Delfi“ žurnalistas atliko Rusijos piliečių (gyvenančių Estijoje) apklausą Rusijos ambasadoje Taline. Apklausos vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

„Karą pradėjo Ukraina. O Putinas – geriausias“, – kalbėjo Estijoje gyvenantys rusai. Etninė rusų mažuma atvirai pareiškė, kad palaiko Putiną ir jo politiką, ir mano, kad Rusijos armijos invazija į Ukrainą yra pagrįsta. Nepaisant aiškių faktų, kad V. Putinas asmeniškai organizavo okupacinės armijos invaziją, dėl kurios žuvo daug civilių, rusai tvirtino, kad Ukraina pirmoji pradėjo karą.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4211 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Be to, kai kurie apklaustieji rusai pareiškė esantys pasirengę remti Rusijos armijos invaziją į Estiją, o tai kelia didelį susirūpinimą visuomenėje.

 

„Manau, kad Baltijos šalys turi ruoštis tam, kad jos bus kitos Rusijos agresijos aukos“, – vaizdo įrašą komentuoja socialinių tinklų vartotojai.

Estijos valdžia šalies etninę rusų mažumą laiko potencialia grėsme Rusijos agresijos prieš šalį atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(97)
(-67)

Komentarai (7)