„Mes pasirengę remti Rusijos invaziją.“ Beprotiška žinia iš Estijos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-03-27 09:25
Tokie pareiškimai turėtų būti registruojami, surenkami įrodymai, ir už akių priimamas sprendimas dėl deportacijos (jei ne pilietis) paleidžiant su tuo, ką apsivilkę. Turtas areštuojamas su visam be kompensacijų. Jei pilietis - už antivalstybinę veiklą 20 metų kalėjimo, lygiai taip pat atimant turtą, kuris galėtų būti panaudojimas veikimui prieš šalį. Nepatinka gyventi vakaruose - nešdiniesi pats, arba padėsime.
Benediktas 2024-03-27 10:24
Turėtų taip būt, bet nebus, nes tarnybos nedirba savo darbo.
Treisonas 2024-03-27 19:42
Nedirbą, nes sėdi putino kišenėje ir sulaukę dienos x rėks, kad mes nieko nedarėme ir akimirksniu persiorientuos prie naujųjų nacistų.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-27 22:07
Lietuvoje irgi tokių pilna... Vieni palaiko RU, nes ilgisi tų "senų gerų laikų" kas iš tiesų tėra smegenų apgaulė: su laiku dažniausiai praeitis pradeda atrodyti geresnė nei iš tiesų buvo. Net ir tie skausmingi gyvenimo įvykiai su laiku virsta anekdotais. Tai galiausiai taip ir atrodo, kad buvo "oi kaip gerai", o va dabar tai grynas mėšlas. Kiti jaučia nostalgiją "bachūravimo laikams": nereikėjo tikro darba ar verslo, vien tik šantažas, kontrobandos, žudynės ir nesibaigiantys vakarėliai (alkoholizmas!). Per daug nesmerkiu tokių žmonių, nes suprantu, kad ta kultūra buvo SSRS palikimas, o ne demokratijos, kurią dabar puoselėjame. Pamenu ir savo paauglystę - visai kitaip įsivaizdavau, kad nugyvensiu šį gyvenimą... Gal dėl to dabar taip ir suprantu (įsivaizduoju*) kokia mėšlo krūva yra RU sistema. Štai vienas pavyzdys kaip dabar tai atrodo (video kelių metų senumo). Jei tingit nuo pradžių, tai kokią 7-8min atsisukit. https://www.youtube.com/watch?v=D7t5Mgv ... 7VguE8c-TO
immortallt 2024-03-28 08:28
Tarnybos net neturi tokių įgaliojimų. Tai būtų paskelbta nehumaniška ir antidemokratiška.
cave_dweller 2024-03-28 10:36
Reikalingi politiniai sprendimai ir ignoravimas pseudo žmogaus teisių organizacijų (ypač ginančių mistines rusų ir baltarusių teises). Vieni standartai gali būti taikomi taikos (ramiais laikais) ir kiti karo ir grėsmės valstybingumui bei vientisumui akivaizdoje. Visiškai pritariu, kad nelojalūs valstybei asmenys negali būti toleruojami. Dabar pats tinkamiausias momentas prasišluoti, keista kad vykdoma visiškai priešinga politika įsileidžiant "geruosius" rusus ir baltarusius. Atėjus dienai X kokią pusę jie pasirinks, kam bus lojalūs. Masinė emigracija iš minėtų šalių, tai ideali proga jų atitinkamoms tarnyboms infiltruoti sau lojalius asmenis. Būtų naivu tikėtis, kad taip nebuvo pasielgta. Kai kurie iš čia atvykusių net neslepia ką galvoja apie Lietuvą, jos nepriklausomybę ir teritorinį vientisumą (mūsų nenaudai), o kiek taip galvojančių, bet kažkie daugiau košės galvoje turinčių ir garsiai to nepasakančių? Patys savo rankomis auginamės penktąją koloną, priešui net stengtis dėl to labai nereikia.
immortallt 2024-03-29 07:06
Šiaip maskolių, tai įsileidžiama mažai. Baltarusų - kita istorija. Kaip ten JAV padarė su nacių šviesiausiais protais? Reikia išnaudoti ir protaujančius susirinkti, tik reikia ir priežiūros, kad nebūtų lojalūs rėžimui. Bet tas pats galioja ir šalies viduje. Va, pasižiūrėk, Matijošaitis, milijoninis verslas pas maskolius, kurie atima verslus iš visų, kas nėra lojalūs rėžimui, tai jis ne tik kad toliau ten uždirba pelną, bet dar ir plečiasi. Ir dar antro didžiausio miesto Lietuvoje meras. Tikrai jis lojalus Lietuvai Bet kauniečiai jį vis tiek labai palaiko. Sako, kad Kauną sutvarkė. Realiai, tai sutvarkė apie sau ir savo šeimai priklausantį turtą