„Kovoti prieš Putiną prie Kyjivo.“ Netikėti įvykiai (Video)  ()

„Europos kariuomenės tokiam mūšiui nepasirengusios.“



© NATO (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Nn7ojLa8WvE&t=286s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgiant į Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono pareiškimą apie NATO karių pasirodymo Ukrainoje tikimybę, toks scenarijus agresorės Rusijos kare prieš Ukrainą nustojo būti fantastiškas.

Tokią nuomonę interviu Dmitrijui Gordonui išsakė JAV gyvenantis Rusijos šachmatininkas ir politikas, 13-asis pasaulio šachmatų čempionas Garis Kasparovas.

„Ar tikite, kad kariai iš Aljanso šalių atvyks į Ukrainą ir kovos prieš Rusiją?“

„Kol kas pasakysiu taip: tai jau nebe mokslinė fantastika. Tai dar netapo politine realybe, tačiau akivaizdu, kad besikeičianti politinė padėtis Amerikoje ima versti europiečius keisti savo idėjas, spręsti, kas bus toliau. Tai net ne Ukrainos gelbėjimo klausimas.“

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5340 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Pats Putinas sako: „Ne, ne, eisime toliau, eisime toliau“. Ir Vakaruose jie supranta, kad girto Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojo Dmitrijaus Medvedevo pareiškimai iš tikrųjų yra Putino. Kas blaivam galvoje, tas girtam ant liezuvio. O kai Medvedevas išeina ir kalba prieš Europos žemėlapį, jie supranta, kad tai jų laukia“, – aiškino Kasparovas.

Anot jo, „nereikia būti Napoleonu“, kad europiečiai suprastų: „kovoti su Putinu (kuris telkia ukrainiečius iš naujai okupuotų teritorijų) prie Varšuvos arba kovoti su tais pačiais ukrainiečiais prieš Putiną prie Kyjivo“.

 

„Aišku, kad Europos kariuomenės tokiam mūšiui nepasirengusios, tačiau primenu – Prancūzija turi labai galingą aviaciją. Ir aš tikiu, kad, jei Macronas ką nors padarys, tai, žinoma, bus ne sausumos pajėgos, tai, žinoma, bus prancūzų aviacija“, – teigė Kasparovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(2)
(83)

Komentarai ()