Atvyko karo milžinas. Pasirodys „Venom“ ir „Viper“ (Foto)  ()

Sraigtasparniai buvo atgabenti transportiniu lėktuvu „Boeing C-17 Globemaster III“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Lance Cpl. Jodson Graves (Public Domain) | https://en.wikipedia.org/wiki/Bell_UH-1Y_Venom#/media/File:Talon_Reach_V_150327-M-SW506-289.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekija yra viena iš šalių, kuri neseniai nusprendė atsisakyti seniai naudojamos sovietinės įrangos. Mi-24 sraigtasparnius keičia gerokai modernesni karo milžino „Bell“ gaminami sraigtasparniai – AH-1Z „Viper“ ir UH-1Y „Venom“.

Sraigtasparniai buvo atgabenti į Čekiją transportiniu lėktuvu „Boeing C-17 Globemaster III“.

UH-1Y „Venom“ atvyko iš JAV. Iš viso Čekijos kariuomenė jau turi šešis tokius sraigtasparnius. Pagal sutartį ji įsigys dar du UH-1Y „Venom“ ir iš viso keturis AH-1Z „Viper“ sraigtasparnius.

UH-1Y „Venom“ ir AH-1Z „Viper“ yra sraigtasparniai, skirti įvairioms misijoms. Jie skiriasi dizainu, našumu ir įranga, tačiau tuo pačiu turi net 85 proc. bendrų komponentų.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Čekai pabrėžia, kad tokio tipo sraigtasparnių pasirinkimas gerokai sumažina logistikos, aptarnavimo ir priežiūros reikalavimus.

Pagrindinės UH-1Y „Venom“ ir AH-1Z „Viper“ savybės

UH-1Y „Venom“ yra daugiafunkcis sraigtasparnis. Jis yra 17,78 m ilgio ir 4,5 m aukščio, o didžiausias svoris, leidžiantis pakilti, yra 8 390 kg.

Jį varo du „General Electric T700-GE-401C“ varikliai, kurių kiekvieno galia po 1360 kW, leidžiantys pasiekti maksimalų iki 304 km/val. greitį.

UH-1Y „Venom“ ginkluotas dviem kulkosvaidžiais – 7,62 mm ir 12,7 mm. Tačiau sraigtasparnis taip pat gali gabenti oras-žemė raketas ant dviejų pakabinamų atramų. UH-1Y „Venom“ taip pat telpa iki 12 žmonių – 4 įgulos nariai ir 8 galimi keleiviai.

 

Čekijos įsigyti AH-1Z „Viper“ yra 17,78 m ilgio atakos sraigtasparniai, aprūpinti 20 mm kulkosvaidžiu ir vieta, talpinančia iki šešių didesnių raketų. Jie, be kita ko, gali gabenti „Hydra 70“ raketas arba valdomas „Hellfire“ raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()