„Aukščiausia vadovybė yra šokiruota.“ To nesitikėjo niekas. Didžiulis žvalgybos pralaimėjimas  ()

Rusijos Federacijos valdžia ir propaganda toliau kaltina Ukrainą ir Vakarus.



© The Times and The Sunday Times (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=6s4JhYbq0Ns

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-29 „Aukščiausia vadovybė yra šokiruota.“ To nesitikėjo niekas. Didžiulis žvalgybos pralaimėjimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus elitas netiki, kad Ukraina kaip nors galėtų būti susijusi su teroristiniu išpuoliu, įvykdytu netoli Maskvos esančioje koncertų salėje „Crocus City Hall“. Apie tai rašo „Bloomberg“, remdamasi šaltiniais iš aukščiausios Rusijos vadovybės.

Kol Rusijos Federacijos valdžia ir propaganda išpuolį „Crocus City Hall“ aktyviai sieja su „Ukrainos pėdsakais“, Rusijos elitas į pasaulį žvelgia realistiškiau. Diktatoriaus Vladimiro Putino vidinio rato žmonės su šia versija kategoriškai nesutinka.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5273 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Tai patvirtina 4 asmenys. „Keturių su Kremliumi glaudžiais ryšiais susijusių asmenų teigimu, Ukrainos dalyvavimo (teroristinio išpuolio – red.) įrodymų nėra. Putinas dalyvavo diskusijose, kuriose pareigūnai sutiko, kad tarp teroristinio išpuolio ir Kyjivo nėra jokio ryšio. Tačiau jis vis tiek pasiryžo panaudoti šią tragediją, kad padidintų Rusijos visuomenės paramą agresijai prieš Ukrainą... Šaltiniai teigia, kad beveik niekas iš Rusijos politinio ir verslo elito nemano, kad išpuolį surengė Ukraina“, – sakoma straipsnyje.

Aukščiausia Rusijos vadovybė yra šokiruota. Šaltiniai taip pat pažymėjo, kad aukščiausia Rusijos vadovybė yra šokiruota žvalgybos tarnybų, nesugebėjusių užkirsti kelio didžiausiam per 20 metų teroristiniam išpuoliui šalyje, silpnumas. Dėl to žuvo 139 žmonės.

 

Atkreipkime dėmesį, kad išpuolį organizavo ir įvykdė „Islamo valstybė“. Ši teroristinė organizacija ne tik prisiėmė atsakomybę už išpuolį, bet ir pateikė oganizavimo įrodymus. Tačiau Rusijos Federacijos valdžia ir propaganda į tai užmerkia akis ir toliau kaltina Ukrainą ir Vakarus dėl to, kas įvyko. Jau paneigti net Rusijos Federacijos Tyrimų komiteto pasakojimai, kad „Crocus City Hall“ siautėję teroristai esą buvo sulaikyti prie Ukrainos sienos. Ir tai patvirtino Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka, pripažinęs, kad ISIS nariai vyko būtent į Baltarusiją.

 

Kovo 26 d., FSB vadovas Aleksandras Bortnikovas pareiškė, kad Ukraina tariamai apmokė „Crocus City Hall“ užpuolusius teroristus ir ruošiasi kovotojus pasveikinti kaip didvyrius. Natūralu, kad jis negalėjo pateikti jokių įrodymų.

„Žvalgybos tarnybos žino, kad tai buvo „Islamo valstybė“. Tačiau po Putino pareiškimų joms nebelieka nieko kito, kaip vykdyti įsakymus ir „įrodyti“, kad Ukraina ar Vakarai yra su tuo susiję“, – žurnalistams aiškino ekspertas Andrejus Soldatovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(19)
(-13)

Komentarai ()