Įvyko paslėptas valstybės perversmas. Skelbiamas pagrindinis naudos gavėjas  ()

„Visa Rusijos retorika dabar yra prisotinta išskirtinai agresijos ir nereikalauja jokių kompromisų, net ir detalėse.“



© Roman Verton (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/saint-basil-s-cathedral-and-spasskaya-tower-in-red-square-moscow-russia-11803781/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių politologas Vadymas Denysenko tiki, kad grupė Rusijos politikų įvykdė paslėptą valstybės perversmą. Apie tai jis rašo savo „Facebook“ paskyroje.

Gali būti, kad teroristiniu išpuoliu „Crocus City Hall“ pasinaudojo grupė Rusijos Federacijos politikų, kurie de facto įvykdė paslėptą valstybės perversmą. O kol kas su didele tikimybe galime teigti, kad pagrindiniu naudos gavėju gali tapti Nikolajus Patruševas.

Turime pradėti nuo to, kad vis dar negalime iki galo suprasti, kas iš tikrųjų įvyko. O versija apie ISIS turi neatitikimų (pagrindinis – ideologinio pagrindo žudikams nebuvimas), rusiška versija kelia per daug klausimų.

[Super-pasiūlymas!] Iš Vokietijos 20 vnt. smūginių galvučių rinkinys tik 39,99€. Būtinas kiekvieno garaže. Ribotas kiekis
4719

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos, labai retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Išsamiau

Galų gale, nors tai dabar svarbu, tai antraeilis dalykas. Man svarbiau yra staigus visos Rusijos vertikalės radikalėjimas, kuris jau demonstruojamas visais lygiais:

— naujovės, susijusios su mirties bausmės grąžinimu;

— Peskovo retorikos pasikeitimas;

— griežta Rusijos ambasadoriaus Lenkijoje pozicija ir nereikalingo agresyvumo demonstravimas;

– „Cirkon“ naudojimas ir panašiai.

Visa tai kartu byloja apie staigų jėgų pusiausvyros pokytį link radikaliausių elementų. Už viso to visų pirma matome Rusijos saugumo tarybos vadovą, antrąjį Rusijos Federacijos politiką Nikolajų Patruševą.

 

Iš karto norėčiau pastebėti, kad pastaraisiais metais įvyko suartėjimas ir galime kalbėti apie Patruševo ir Čemezovo tandemą (pagal įtaką jis yra tarp 5 geriausių politikų Rusijos Federacijoje). Šių dviejų figūrų derinys dabar garantuoja visišką pranašumą prieš visus kitus bokštus. Kitaip tariant, matome staigų vienos grupės įtakos padidėjimą tyliu visų kitų sutikimu. Be to, matome, kad visi kiti prisitaiko prie naujos realybės.

Žinoma, visa tai dar reikia stebėti, bet kol kas panašu, kad gimtoji Putino struktūra paėmė savo augintinį į žabtus ir atėmė iš jo žaidimą, kad sukurtų tam tikrą pusiausvyrą. Pagrindinė spraga, beje, yra derybos. Visa Rusijos retorika dabar yra prisotinta išskirtinai agresijos ir nereikalauja jokių kompromisų, net ir detalėse.

 

Pasikartosiu, kol kas turime tai stebėti, nes situacija šiuo metu nėra statiška, ji keičiasi kasdien. Ir čia nereikia laukti personalo sprendimų. Visų pirma, reikia žiūrėti į retoriką. Jei ši hipotezė pasitvirtins, tai yra išeitis iš bet kokių derybų ir staigus žingsnis link Rusijos virtimo Iranu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(13)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: