Planai žlugo. Putinui isterija. Kas nutiko  ()

ISIS žlugdo Putino planą dėl „Crocus City Hall“ teroro akto apkaltinti Ukrainą.



© Mchs.gov.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Elimination_of_the_consequences_of_a_fire_in_%22Crocus_City_Hall%22_(March_26,_2024).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ISIS prisiėmė atsakomybę dėl teroro išpuolio „Crocus City Hall“ koncertų salėje prie Maskvos ir net pateikė įrodymų, bet Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas to nepripažįsta, kad nepakenktų savo autoritetui, teigia portalo „Ukraina arabiškai“ vyriausiasis redaktorius Mohammadas Farajallah. Pasak jo, Putinas yra sutrikęs, o jo scenarijus buvo parašytas labai prastai.

Putinas bando visą kaltę dėl teroro išpuolio suversti Ukrainai, siekdamas parodyti, kad Ukrainoje jis „kovoja su terorizmu“. Pasak Farajallah, tai jis daro siekdamas pateisinti naują invaziją, kuri tikriausiai bus vykdoma į Sumų arba Charkivo sritį. Tačiau Rusijos diktatoriaus planas visiškai žlugo.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4210 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Putinas yra isteriškas, sutrikęs. Prisimename, kad jis sakė, kad šie teroristai esą turėjo atvirą langą Rusijos ir Ukrainos pasienyje. Įdomu, kas tada atidarė šį langą iš Rusijos pusės? Putino scenarijus buvo parašytas labai prastai, tačiau atsiradus ISIS – istorijos dalyviui, kuris ne tik prisiėmė atsakomybę, bet ir paskelbė vaizdo įrašą – Putinas patyrė didelį smūgį. Štai kodėl jis vis dar neigia ISIS dalyvavimą atakoje“ – sakė Farajallah.

Pagrindinės ISIS pajėgos buvo sunaikintos Irake ir Sirijoje, tačiau, pasak Farajallah, praėjus šiek tiek laiko organizacija atsikūrė, priėmė daugiau žmonių, kuriuos vienija neapykanta Vakarams. ISIS sustiprėjo ir nusprendė keršyti Rusijai, su kuria susidūrė Sirijoje.

 

Tuo tarpu Putinas mato, kad pasaulyje Rusiją mažai kas palaiko. Taigi, jis nusprendė bent jau pabandyti prikabinti terorizmo etiketę Ukrainai. Tik jis tai padarė labai nevykusiai, nes ISIS paskelbė ne tik, kad prisiima atsakomybę, bet dar ir publikavo įrodymus, kad tai tikrai buvo jų darbas. Putinas dabar turi laikytis savo versijos, kad nepasirodytų klystantis, todėl Ukrainą kaltins iki galo.

(132)
(3)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: