Šluos rusus dar greičiau. Atkeliauja didžiulis pastiprinimas iš Prancūzijos. Kas vyksta  (2)

Ministras pridūrė, kad gamybos linijos yra ypač paklausios kuriant priešlėktuvines raketas ir artilerijos sviedinius.



© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šluos rusus dar greičiau. Prancūzija paskelbė tieksianti Ukrainai dar 78 haubicas „Caesar“, taip pat padidinsianti sviedinių gamybą ir tiekimą Ukrainai.

Tai pareiškė Prancūzijos gynybos ministras Sébastien Le Coronneu (Sebastienas Lecornu).

Antradienį surengtoje spaudos konferencijoje Prancūzijos gynybos ministras sakė, kad Prancūzija, Ukraina ir Danija susitarė finansuoti 155 mm savaeigių haubicų „Caesar“ gamybą, kuri leis Prancūzijai „greitai jas pristatyti“, praneša AP.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4211 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Pasak ministro, Prancūzija šiais metais taip pat planuoja tiekti Ukrainai 80 000 vnt. 155 mm sviedinių. Nuo plataus masto invazijos pradžios Prancūzija Ukrainai jau perdavė 30 000 sviedinių.

Be to, ministras priminė, kad Prancūzija prisijungė prie Čekijos vadovaujamos iniciatyvos įsigyti amunicijos Europos Sąjungai nepriklausančiose šalyse.

 

Ministras taip pat sakė, kad yra pasirengęs panaudoti savo galias, kad paspartintų Ukrainai reikalingų ginklų ir sviedinių gamybą pačioje Prancūzijoje, skelbia „Reuters“.

Šios galios galėtų apimti pramonės objektų rekvizavimą arba ginklų gamintojų prioritetų nustatymą. Jis pridūrė, kad gamybos linijos yra ypač paklausios kuriant priešlėktuvines raketas ir artilerijos sviedinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(6)
(190)

Komentarai (2)