„Derybos kaip dingstis.“ Scholzas skelbia, kas nutiko  ()

Kaip pasiekti taiką?



© DW на русском (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=rMOf7YiRDk4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas sakė, kad kelios šalys, įskaitant Ukrainą, dabar diskutuoja patarėjų saugumo klausimais lygiu, „kokia forma gali būti kažkas, kas paskatintų taikos procesą“.

Tai jis pareiškė interviu „Märkische Allgemeine Zeitung“.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5338 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Derybos kaip dingstis. Jis taip pat pažymėjo, kad iniciatyvų dėl tarpininkavimo visada buvo, primindamas, kad, iškart prasidėjus plataus masto invazijai Rusija ir Ukraina tiesiogiai derėjosi tarpusavyje, tačiau derybos nepavyko, nes šalis agresorė jas panaudojo tik kaip dingstį perkelti savo amiją į rytus dideliam puolimui.

Scholzas pridūrė, kad pasauliui išvydus Rusijos okupantų karo nusikaltimus Kyjivo srityje, ypač žudynes Bučoje ir Irpinėje, tai „atėmė bet kokį pagrindą deryboms“.

 

Taip pat, anot Vokietijos kanclerio, po kurio laiko buvo diskutuojama dėl grūdų sandorio, vyko derybos dėl saugumo Zaporižios atominėje elektrinėje ir apsikeitimo belaisviais.

„Bet leiskite man aiškiai pasakyti: taika įmanoma bet kuriuo metu. Putinas tiesiog privalo nutraukti savo barbarišką karą ir išvesti savo armiją“, – pabrėžė Scholzas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()