Nešdinasi per 3000 km. 1500 rusių karių su Il-76 „bėga“ į Sibirą. Kas nutiko  ()

Estijos dienraštis „Louna-Eesti Postimees“ paskelbė informaciją apie rusų judėjimus, susijusius su jų transporto lėktuvais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keletą lėktuvų Il-76, anksčiau stovėjusių Pskove, nuspręsta perkelti į bazę Sibire.

Pskovo oro uostas yra prie sienos su Estija. Rusai ten ilgą laiką laikė transporto lėktuvus Il-76, kuriuos dabar perkelia į Chantų-Mansių autonominę apygardą Sibire, t. y., maždaug 2700 km toliau į rytus.

Tai patvirtina Nižnevartovsko miesto, kurio valdžia paskelbė apie įrangos ir karinio personalo perkėlimą iš Pskovo, žinutė „Telegram“. Estai mano, kad šį žingsnį padiktavo Ukrainos išpuolių baimė.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5455 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Nors Pskovo oro uostas yra toli nuo Ukrainos, jame stovintys Rusijos lėktuvai nėra saugūs. Čia galime prisiminti 2023 m. rugpjūčio mėnesio įvykius, kai ukrainiečiams pavyko užpulti aptariamą objektą. Dėl drono smūgio buvo apgadinti keli Il-76.

Analitikai pabrėžė, kad prieš prasidedant karui Ukrainoje Rusija jau kalbėjo apie problemas su transportiniais lėktuvais.

 

Il-76 sudužo Belgorodo srityje šių metų sausio 24 d.. Po kelių savaičių įvyko dar viena nelaimė su tokiu lėktuvu, kuris sudužo pakilęs iš Ivanovo srities oro uosto.

Dienraštis „Louna-Eesti Postimees“ pranešė, kad rusai nori iš Pskovo į Sibirą perkelti mažiausiai 10 lėktuvų Il-76 ir maždaug 1500 kariškių. Gali būti, kad taip pat bus nuspręsta naujoje bazėje įrengti papildomą oro apsaugą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(11)
(210)

Komentarai ()