[ŽT] Paskelbė šventąjį karą Ukrainai. Gins pasaulį nuo „satanizmo valdomų Vakarų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2024-04-01 20:00
Balandžio 1-oji arba putinas ir dievulį suėmė už gerklės, ne tik visą rusyną...
Absoliutas 2024-04-02 03:06
rusofašistai galutinai isprotejo
Benediktas 2024-04-02 09:39
Jie bent turi tikslą - sunaikinti vakarus, nes tai velnio įsikūnijimas ir siekia tuo įtikinti paprastus rusus, ir manau jiems pavyksta. Ideologija kare yra labai svarbu, nes tai suteikia prasmę mirtims ir motyvuoja. Vakarams trūksta ideologijos - kol kas tai - uždirbti kuo daugiau pinigų ir atsikniskit nuo manęs. O jei kas mane puls, tai aš pasitrauksiu toliau. Sunku vakarams su tokia ideologija motyvuoti vakariecius nugalėti Rusiją ir Putiną, pinigai ir nauda seniai užgožė pamatines vertybes. ideologine prasme Rusija daug geriau dirba už vakarus. Kai reikes, rusija Vakaruose suorganizuos demontracijas, geltonuju liemeniu eisenas ir t.t. Nes Rusija turi troliu fermas, suranda problemą vakaruose ir ją eskaluoja. Tas pats su lenkų ūkininkais. Taip, kad šioje vietoje juokų nėra. Rusaų ideologai ir visi pajungti dirba efektyviai, su įsitraukimu ir užsidegimu, kaip vienas kumštis. Kunigai irgi pajungti. Pagalvokit kurie labiau tokiu atveju bijo atominio karo: Rusai ar vakariečiai?
punktyras 2024-04-02 11:23
Maskvos patriarchatas – Ochrankos/NKVD/KGB/FSB padalinys buvo, yra ir bus idialogija→ideologija
Hmz 2024-04-02 13:29
Rodau ant pirštų, kaip veikia sugedęs telefonas: Visuomeninė organizacija "Всемирный русский народный собор" (Pasaulinis rusų tautos susirinkimas), kuri formaliai nėra susijusi su stačiatikių bažnyčia, priima minėtą dokumentą, kurį papublikuoja ir Maskvos patriarchija savo saite. Naujieną laisvai perpasakoja ISW. Tada ISW straipsnį išsiverčia Iltalehti. Galiausiai Iltalehti straipsnį išsiverčia T.LT. Rezultate apie minėtą visuomeninę organizaciją (dokumento autorių ir priėmėją) nelieka nė žodžio - susidaro įspūdis, kad dokumentą priėmė koks nors visuotinis bažnyčios susirinkimas.
punktyras 2024-04-02 23:53
Hmz 2024-04-04 00:44
Viską, ką parašei, aš žinau ir be tavęs. Taip kruopščiai rankiojai faktinę medžiagą, kad neįsiskaitei ką aš rašau. O būtent: - sakytasis soboras nėra joks oficialus Rusijos stačiatikių bažnyčios organas - bažnyčia oficialiai nėra paskelbusi "patvirtinimo" soboro priimtam dokumentui. Tavo nurodytas straipsnis - tik informavimas apie soboro priimtą dokumentą - straipsnyje po visų vertimų ir perpasakojimų soboras netgi neminimas, kalbama tik apie bažnyčią. Aišku, kad soboras tėra viena iš daugybės marionetinių organizacijų, realiai valdomų Kremliui artimų jėgų - šiuo atveju turbūt per bažnyčią. Bet vis dėl to nepaminėti šito proxy aktoriaus yra skaitytojų klaidinimas. Lygiai taip pat kaip imti ir parašyti, kad šventąjį karą paskelbė pats Putinas, o apie bažnyčią ir soborą išvis nutylėti.