„Tai sukels didelių problemų visoje Rusijoje.“ Netikėtas Ukrainos smūgis Belgorode. Kas įvyko  ()

Ukraina atakavo svarbų ne karinį objektą Belgorodo srityje.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:PUNISHER_DRONE_held_by_Ukrainian_soldier.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos dronas Belgorodo srityje atakavo vieną didžiausių agropramoninių kompleksų Rusijoje „Agro-Belogorje“, praneša „Telegram“ kanalas „Mash“. Iš Charkivo srities atlėkęs dronas numetė keturis sprogstamuosius užtaisus. Sužeistas vienas 41 metų darbuotojas.

„Agro-Belogorje“ yra vienas iš dešimties didžiausių žemės ūkio kompleksų Rusijoje. Tai yra didžiausias kiaulienos gamintojas Belgorodo regione. Įmonė taip pat užsiima pienininkyste ir pašarų gamyba. Įmonė įtraukta į svarbių Rusijos organizacijų sąrašą.

Dėl Ukrainos atakų Rusijoje gali brangti kai kurie maisto produktai, įskaitant vištieną, rašė „Bloomberg“. Belgorodo regionas yra pagrindinis žemės ūkio produktų tiekėjas šalyje. Šiame regione pagaminama 14% Rusijos gyvulininkystės ir paukštienos pramonės produkcijos. „Bloomberg“ duomenimis, Rusijos regionuose, besiribojančiuose su Ukraina, maisto produktų kainos jau kilo 5 % daugiau nei Maskvoje. Jei išpuoliai taps dažnesni, infliacija gali išplisti į kaimyninius regionus.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8512 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Belgorodo regionas „yra raktas į Rusijos aprūpinimą maistu“, o žemės ūkio veiklos sutrikimai „spartins maisto kainų augimą visoje šalyje“, perspėja ekonomistas Aleksandras Isakovas. Anot jo, Belgorodo gyventojai gali pradėti masiškai vykti į kitus regionus, o tai lems būsto ir prekių paklausos bei kainų augimą visoje Rusijoje.

 

Jungtinės Tautos ragina Ukrainą susilaikyti nuo atakų prieš civilinę infrastruktūrą. Keista, bet tie raginimai pasigirdo po to, kai Ukraina atakavo „Shahed“ dronų gamyklą Tatarstane. Ukrainos dronai dažnai atakuoja Rusijos naftos perdirbimo gamyklas ir tai, kaip pranešama, irgi nepatinka kai kuriems Vakarų sąjungininkams. Tačiau ataka prieš žemės ūkio bendrovę Ukrainai yra nebūdinga. Gali būti, kad Ukraina turėjo žvalgybinės informacijos apie kitokią tame objekte vykdomą veiklą arba atakavo degalų saugyklas.

(115)
(1)
(114)

Komentarai ()