[ŽT] Pirmą kartą. Holivudo ikona. Kas pastebėta Ukrainos fronte (Foto)  ()

Sunkvežimiai M939 ne kartą pasirodė Holivudo filmuose. Nepaisant savo amžiaus, jie ir toliau naudojami JAV kariuomenėje.


M939
M939
© Picryl (atvira licencija) | https://picryl.com/media/an-m-939-5-ton-cargo-truck-rolls-into-the-city-at-the-end-of-a-convoy-marines-9d2ff5

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgų gretose pirmą kartą pastebėti amerikiečių sunkvežimiai M939, kurie pasirodė daugybėje Holivudo filmų ir karinėse operacijose, pavyzdžiui, 1991 m. „Audra dykumoje“ Irake. Apie tai rašo „Defece Blog“.

Socialiniuose tinkluose skelbiama atitinkami vaizdai. Nuotraukose ikoniniai sunkvežimiai gabeno medžiagas, tikriausiai skirtas įtvirtinimams vienoje iš fronto dalių.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5462 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

M939 yra 5 tonų sunkiasvoris amerikietiškas karinis sunkvežimis, kuris yra M809 5 tonų sunkvežimių serijos atnaujinimas. Tai yra bendrosios paskirties karinės transporto priemonės, pirmiausia skirtos taktiniam naudojimui bekelėje. M939 gaminti 1982-1987 metais, o Pietų Korėjoje pagal licenciją gaminami iki šiol.

Sunkvežimį sukūrė „AM General“ ir dėl savo universalumo ir patikimumo vis dar išlieka pagrindinė karinio parko dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()