Rusija dreba. Siaubingas sprogimas. „Leiskite jums priminti“ (Video, foto)  ()

Rusijos Kursko mieste neramu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Kursko mieste, balandžio 4 d. vakare, įvyko sprogimai ir gaisras, regione dirba oro gynyba.

Teigiama, kad priežastis – tariama drono ataka. Apie tai praneša Charter97.org, remdamasi Kursko srities gubernatoriaus Romano Starovoito „Telegram“ kanalu ir vietiniais viešais puslapiais.

Prieš įvykstant sprogimams mieste, regiono valdžia paskelbė apie dronų pavojų regione.

Vėliau internete pasirodė ir filmuota medžiaga apie sprogimus Kurske. Visuomenėje kalbėjo ir apie didelį gaisrą Centrinio turgaus teritorijoje.

Kaip teigė Kursko gubernatorius, mieste veikė oro gynyba. Vėliau jis pranešė apie tariamą drono numušimą ir patvirtino informaciją apie gaisrą.

Soc. tinklo vartotojas ✙ Black friday 13 ✙ savo paskyroje juokavo: „Leiskite jums priminti, kad kiekviename Kursko Liaudies Respublikos bute yra tankas. Bent vienas vienetas tai tikrai. Ten, kur jo nėra, yra sprendimų priėmimo centras“.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8400

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Dar vienas soc. tinklo vartotojas Andrei74 rašo, kad „virš miesto nugriaudėjo siaubingas sprogimas. Putino žmonės teigia numušę paslaptingą droną! Gaisras Centrinio turgaus teritorijoje. Vietos gyventojai skundžiasi, kad nebuvo oro antskrydžio pavojaus“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(2)
(180)

Komentarai ()

Susijusios žymos: