[ŽT] „Kai atrodo, kad jau viską matėme.“ Lūžta visas internetas. Kas atvyko iš Rusijos (Foto)  (1)

Slėptis nuo priešo akių ir žvalgybos sistemų yra vertingas įgūdis, naudojamas ginkluotuose konfliktuose. Rusai nusprendė parodyti savo tankų maskavimo įgūdžius, o jų darbo rezultatas pasirodė internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Narvai, apsaugantys nuo dronų, ir mėgėjiški tinklai ant karinės technikos – įprasti vaizdai Ukrainoje. Tokio tipo patobulinimai naudingi abiem konflikto pusėms – juk tai pigus sprendimas, kuris tam tikrose situacijose gali būti itin svarbus siekiant užtikrinti įgulos išgyvenimą atakos metu (daugiausia naudojant nepilotuojamus dronus).

Todėl nenuostabu, kad internete atsiranda vis daugiau nuotraukų, kuriose užfiksuoti naujesni bandymai pasislėpti nuo priešo. Tačiau šįkart šį bandymą galima pavadinti unikaliu, nes tokios rusų surinktos konstrukcijos dar nebuvo.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5620 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Lūžta iš juoko visas internetas. Rusai T-62M įvyniojo į didžiulę kamufliažinę maskuotę.

 

„Kai atrodo, kad jau viską matėme... Tankistai iš Buriatijos pakilo į pirmą vietą tankų modernizavimo reitinge. Pasiekta nauja viršūnė“, – rašo „Telegram“ kanalas Ugolog_Sitha.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(223)
(6)
(217)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: