Netikėtas rusų sprendimas. „Rusijos flotilėje permainos.“ Ką tai pakeis?  ()

„Todėl flotilė bus sunaikinta, nepaisant to, kas bus jos vadas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai priėmė sprendimą. Rusija nusprendė pakeisti Juodosios jūros laivyno vadą, į šias pareigas paskirdama Sergejų Pinčuką. Tačiau ši pertvarka nieko nepakeis nei Ukrainai, nei patiems okupantams.

Tokią nuomonę išsakė karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko. Komentare LIGA.net jis pažymėjo, kad naujasis vadas negalės užkirsti kelio Rusijos laivyno sunaikinimui.

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11479 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos flotilėje permainos. „Mums tai nieko nekeičia. Visai nieko. Ir jiems taip pat. Niekas nepasikeis visais atžvilgiais. Šis naujasis vadas negalės nieko padaryti, kad būtų išvengta Rusijos flotilės sunaikinimo. Ir šis žmogus mums jokiu būdu nesutrukdys. Tiesiog... Na, sakykime taip: vieną plikį su lampasais pakeitė kitu plikiu su lampasais“, – sakė ekspertas.

Žurnalistas pridūrė, kad rusams nepavyks pakeisti esminių taktikos, strategijos, laivyno panaudojimo aspektų. Pasak jo, pagrindinė rusų problema, kovojant su karinio jūrų laivyno bepiločiais orlaiviais, glūdi technologiniame ir taktiniame rusų komponente. Be to, Rusijos karinis jūrų laivynas negali veiksmingai atremti net oro grėsmių.

 

„Todėl flotilė bus sunaikinta, nepaisant to, kas bus jos vadas“, – reziumavo Kovalenko.

Pasak analitiko, problema slypi technologiniame ir net taktiniame Rusijos karinio jūrų laivyno komponente kovojant su karinio jūrų laivyno bepiločiais orlaiviais, kurie šiuo metu jam kelia pagrindinę grėsmę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)

Komentarai ()