[ŽT] Tai nėra gera žinia. Kas vyksta su rusų kariniais lėktuvais  ()

Maskva vis dar eksploatuoja šio tipo lėktuvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viešai prieinama informacija rodo, kad Rusijos aviacijos nuostoliai per Ukrainos karą apima beveik 350 įvairių tipų orlaivių ir apie 330 sraigtasparnių. Ypač sėkminga ukrainiečiams buvo 2024 m. pradžia. 2024 m. vien vasario mėnesį jiems pavyko numušti 10 rusų Su-34 – tai geriausias rezultatas per kelis mėnesius. Taip pat buvo numušti keli naikintuvai ir rusams itin vertingi lėktuvai A-50.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8686 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Portalas „ArmyInform“, remdamasis Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos duomenimis, pranešė, kad rusų oro pajėgos vis dar pakankamai galingos. Kovo mėnesį Rusija turėjo apie 100 bombonešių Su-34 ir tiek pat naikintuvų Su-35, kas Vakarams nėra itin džiuginanti statistika.

 

A-50 lėktuvų parkas yra daug mažesnis, tačiau Maskva vis dar eksploatuoja septynis šio tipo lėktuvus. Tačiau šiuo metu eksploatuojami ne visi – pasak Ukrainos žvalgybos pareigūnų, trys A-50 šiuo metu yra remontuojami ir modernizuojami. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(10)
(55)

Komentarai ()